nlc.hu
Életmód
A fél világ a férfi röhejes tetoválásán nevet

A fél világ a férfi röhejes tetoválásán nevet

Az ötlet talán még jó volt, a kivitelezés azonban kicsikét megcsúszott.

Nem túl ritka, hogy valaki egy rajongott híresség arcképét tetováltassa magára, viselve annak portréját aztán évtizedeken keresztül. Így döntött egy férfi is, aki Elvis Presley hódolója, az eredményt pedig büszkén meg is osztotta a neten. Utóbbi tettét most már több mint valószínű, hogy bánja.

A netezők ugyanis  gyorsan rátaláltak a közösségi médiában megosztott képre, az pedig azonnal vírusszerűen kezdett terjedni, és nem éppen a pozitív visszajelzések miatt. A tetoválás Elvis jellegzetes mosolyát és arcvonásait próbálta megörökíteni, és bár a rajongók első pillantásra felismerték a rockkirályt, valami mégis nagyon furcsának tűnik a végeredményben.

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

Az aránytalanul nagy homlok, a különböző magasságban elhelyezkedő szemek és a mosoly, amely inkább grimasznak tűnik, mintsem barátságos vigyornak, igazán emlékezetessé teszik a látványt..

A kép így aztán gyorsan ki is kötött a „That’s It, I’m Inkshaming. (Actually Bad Tattoos)” nevű Facebook-csoportban, ahol a felhasználók nem fukarkodtak a kritikákkal. Egy kommentelő így ír: „Ez az, amit akkor kapsz, amikor Elvis-t a Temu-ról rendeled”. Egy másik felhasználó pedig szintén nem kíméli a férfit: „Amikor véletlenül ‘Elvish’-t írsz be ‘Elvis’ helyett”.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top