nlc.hu
Életmód
Lottónyeremény késedelmes kifizetése

Nem jut hozzá nyereményéhez, koldusbotra került a férfi

Nem utalták át a lottónyeremény összegét, koldusbotra jutott a férfi.

A 71 éves Pete Daly júliusban 582,20 fontot, azaz 270000 forint nyert az EuroMillions lottón. Azt az ígéretet kapta, hogy, a nyereményigény benyújtása után 10 napon belül megkapja a pénzét. Bő egy hónappal később azonban még mindig nem fizették ki, így Dalynek saját bevallása szerint már arra sem telik, hogy kilépjen az utcára, ételt is a helyi ingyenkonyháról szerez – írja a Daily Mail. Miután megtudta, hogy nyert, a férfi havi költségvetéséből

Nem jut hozzá nyereményéhez, koldusbotra jutott a férfi

befizette a kocsija biztosítását, lenullázva bankszámláját,

ezért nagyon számított a lottónyeremény átutalására, ám egyelőre hiába. Mr. Daly-nek igazából nincsenek nagy igényei, de azért csak szeretne eljutni fodrászhoz, venni magának egy cipőt és megtankolni a kocsiját, hogy járni tudjon vele, ha már egyszer költött a biztosítására. A Liverpool Echonak elpanaszolta: „582,20 fontot nyertem, és minden alkalommal, amikor felhívom őket, más történettel etetnek. 10 éve lottózom, heti 10 fontért. Amikor meg végre nyernék 500 fontot, nem adják oda.”

Daly szerint égető szüksége van a pénzre,

mert filléres gondokkal küszködik. Az EuroMillions elnézést kért a késedelmekért, és új módszereket ígért a követelések kifizetésének javítására. Egyben azt is közölték, hogy ismét beszéltek Dalyvel és tájékoztatták a kifizetés várható időpontjáról. A késedelem oka az lehet, hogy a Brit Posta mostanában már nem fizeti ki az ötszáz és ötvenezer font közötti, közepes nyereményeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top