nlc.hu
Életmód
Magyar modell vár gyermeket az orosz Facebook atyjától

Magyar modell vár gyermeket az orosz Facebook atyjától, a milliárdos Pavel Durovtól

Durov eddig két luxuslakást vett a kismamának Dubajban, kettőt pedig Budapesten.
Pavel Durov

A tiszakécskei származású modell, Bakó Diána az orosz Facebook-ként elhíresült VKontyakte, majd a Telegram alapítójaként ismert Pavel Durov gyermekével várandós – írja a Blikk. Az influenszerként és Only Fansen is aktív, 25 éves hölgy 2015-ben a Miss Tini Hungary-n második udvarhölgyként végzett, 2016-ban pedig egy Athénban megrendezett szépségversenyen képviselte hazánkat. Egy munka során ismerkedett meg Durovval, amikor a milliárdos hazánkban járt, és egészen mostanáig egy párt alkotott.

A kapcsolatuk azonban már a múlté, Durov ugyanis összejött a születendő gyermeke anyjának a barátnőjével, akit éppen Diána mutatott be az orosz milliárdosnak.

“Dia egyedül maradt, a barátnője ugyanis hátba támadta. Anyagi gondjai mondjuk biztos nem lesznek, hiszen Durov két luxuslakást vett neki Dubajban, kettőt pedig Budapesten” – mesélte egy ismerőse a bulvárlapnak.

Az orosz milliárdosnak amúgy nem ez lesz az első gyermeke. Durov az elmúlt 15 évben rendszeres spermiumadományozó volt, így legalább 100 gyermek biológiai apja lehet.

Kiemelt fotó: AOP.Press/Corbis via Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top