nlc.hu
Életmód
Hell energiaital gyártása szünetel, B-vitamin hiány miatt

Sok magyar fog dühöngeni, leáll a kedvenc italuk gyártása

Egy ideig gyártási szünet lesz a Hell energiaital gyárban, B-vitamin hiány miatt.

Csütörtöktől legfeljebb 2-3 hétre felfüggeszti a B-vitaminokat is tartalmazó Hell energiaitalok gyártását az Európában tapasztalható B-vitamin hiány miatt a Hell Energy Magyarország Kft. – közölte kedden a vállalat az MTI-vel.

A cég munkatársai most arra összpontosítanak,

hogy a szikszói üzemben zajló gyártás leállása a lehető legrövidebb ideig tartson és minimalizálják annak hatásait.

Sok magyar fog dühöngeni, leáll a kedvenc italuk gyártása

Kizárólag a Hell energiaital gyártása áll le, a céges portfólió többi terméke – az Ice Coffee, a XIXO és a FloeWater gyártása zavartalanul folyik. Mivel a B-vitaminok a gyógyszer- és élelmiszeripar létfontosságú alapanyagai, az Európa szerte érzékelt B-vitamin-hiány sokak számára komoly kihívás.

A B-vitaminoknak számos funkciója van

a szervezetben, bizonyítottan támogatják a táplálék energiává történő átalakulását. Így csökkenthetik a fáradtság és a kimerültség érzését, valamint hozzájárulnak az egészséges idegrendszer és a mentális funkciók fenntartásához. Ezzel enyhülést nyújthatnak szorongás és depresszió esetén, bizonyos B-vitaminok pedig a haj, bőr és köröm egészségéhez járulnak hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top