Életmód

Hogyan lesz az edzésed minden pillanata élvezetes? (x)

Az elmúlt években egyre többen felismerik a mozgás fontosságát. Különösen az állóképességi sportokat űzők tábora növekedett. Egyre többen futnak, úsznak, kerékpároznak, és egyre többen indulnak kisebb-nagyobb versenyeken is.

Európa egyik vezető sport-táplálékkiegészítő márkájaként ez a trend megerősít minket abban, hogy az egészségtudatos életmód melletti elköteleződésünkkel nem vagyunk egyedül.

Kiemelkedő figyelmet fordítunk arra, hogy megismerd a legfontosabb szabályokat, amiket állóképességi sportolóként érdemes betartanod, hogy az edzéseid ne csak hasznosak, de élvezetesek is legyenek. Akkor is, ha csak hobbiszinten sportolsz, és akkor is, ha elkapott a flow, és különböző hosszútávfutó-versenyekre készülsz.

A legfontosabb szabály a megfelelő hidratálás. Hiszed vagy sem, ha nem hidratálsz megfelelően, akkor hiába teszel bele az edzésekbe apait-anyait, nem fogod tudni kihozni magadból a maximumot.

A hidratálásnak, és a megfelelő ásványianyag-bevitelnek a mindennapokban is fontos szerep jut. Állóképességi sportolóként, versenyzőként viszont kiemelten javasolt odafigyelni ezekre. Neked már nem elég, ha csak tiszta vízzel hidratálsz, mert sportolás közben az izzadás során nemcsak vizet, hanem fontos ásványi anyagokat is veszítesz, amiket pótolni kell. Ha nem pótolod ezeket az elvesztett anyagokat, akkor ez nemcsak a teljesítményedre lesz negatív hatással, hanem megborulhat az egyensúly a szervezetedben.

Hogy a hidratálás ne tűnjön olyan bonyolult feladatnak, érdemes jó minőségű izotóniás italt választani, ami tartalmaz mindent, amire az edzés vagy verseny során szükséged van.

Azért, hogy megkönnyítsük a választásod, máris javaslunk neked egyet, a Scitec Endurance család legújabb tagját, a Scitec Endurance IsoHydro izotóniás italát. Az IsoHydro izotóniás ital azért különleges, mert egyedülállóan kíméletes a gyomrodhoz.

De mit is tartalmaz az Scitec Endurance IsoHydro izotóniás ital?

  • Antioxidánsokat (C-, E-vitaminokat) az izomláz, valamint az oxidatív stressz csökkentéséért, és a gyors regenerációért;
  • Elektrolitokat, azaz ásványi sókat (nátrium, kalcium, klorid, foszfát, magnézium) az izom–ideg-kapcsolatok egyensúlyban tartásáért, és a minőségi hidratáció érdekében;
  • Glükózt, ami segíti az ásványi anyagok gyorsabb felszívódását, és ráadásul kíméletes a gyomorhoz, és természetesen nem tartalmaz mesterséges színezéket, pálmaolajat, szóját, hogy a lehető legtisztább támogatást tudja nyújtani számodra;
  • +1: ha laktózérzékeny vagy, akkor is nyugodt szívvel fogyaszthatod, mert nem tartalmaz laktózt sem. 

 

Azért alkottuk meg számodra ezt a kiváló minőségű izotóniás italt, hogy az edzésekre, versenyekre a lehető legoptimálisabban tudj felkészülni. Edzés közben ne a gyomrodban lötyögő folyadékra koncentrálj, hanem élvezd annak minden pillanatát, elejétől a végéig!
Csatlakozz a Scitec Endurance közösséghez, mi veled leszünk a felkészüléstől a versenyen át a regenerációig, és megfelelő tanácsokkal látunk el, hogy folyamatosan a legjobbat tud kihozni magadból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top