Életmód

63 éves vagyok, és 3 ezer férfival feküdtem le

28 éves koráig Marie Calvert csak a férjével feküdt le, aztán amikor elkezdtek járni egy swingerklubba, minden megváltozott.

28 éves koráig Marie Calvertnek egyetlen szexpartnere volt: a férje. A most 63 éves nő a brit Guardiannek elmondta, borzalmas volt a házaséletük, de amikor egy napon a férje a konyhaasztalon felejtette egy swingerklub magazinját, minden megváltozott. “Kérdőre vontam, ő meg viccesen megkérdezte, miért ne próbálhatnánk ki? Mereven elutasítottam, nem is hozta fel a dolgot többé. Aztán valahogy mégis izgatni kezdett az egész gondolata. Végül én ajánlottam fel, hogy próbáljuk ki. A férjem úgy vigyorgott, mint egy kisgyerek a karácsonyi ajándékának.”

Elmondta azt is, hogy gyökeres változást hozott az életükben, amikor férjével eldöntötték, csatlakoznak az egyik sheffieldi swingerklubhoz több mint harminc évvel ezelőtt. “Volt olyan éjszaka, amikor 14 férfival bújtam ágyba, mert ki akartam próbálni, hány partnerrel vagyok rá képes” – meséli a most 63 éves nő.

Forrás: Mirror.co.uk
Forrás: Mirror.co.uk

Megbeszéltük, a szex másokkal csupán élvezet, és különválasztjuk azt a szerelemtől – mondja Marie. – Senkitől sem várható el, hogy hatvan éven keresztül egyetlen partnerrel legyen szexuális kapcsolata. Az élet élmény- és tapasztalatszerzés, és mi ezt tesszük. Az elmúlt több mint három évtizedben nagyjából száz férfival feküdtem le minden évben.” Persze nem mindegyik volt figyelmes szerető. Marie a negyvenes éveiben kíváncsiságból egy 18 éves fiúval bújt ágyba: “Tőle meglehetősen gyors választ kaptam” – jegyezte meg viccesen a most 63 éves nő.

Forrás: Mirror.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top