Ezo

Születési napunk jóslatai

Öröknaptárunk segítségével most megtudhatod, milyen napon születtél. Születési napod erõteljesen befolyásolja életed váratlan, megoldásra váró feladatait, és azt is, milyen változások elé állít a sors.

Az 1500-as években kezdett általánossá válni a naptár használata, s ugyanebben az évszázadban indult el a születések regisztrálása is. Persze a kor boszorkányainak és jósnőinek fantáziája is elindult, s a születési napok alapján is jóslatokba bocsátkoztak. Ha tudod, milyen napon születtél, olvasd el, mire számíthatsz márciusban! 

Nem tudod, milyen napon születtél?
Kattints ide, és öröknaptárunk segítségével máris kiszámolhatod »






Ha hétfőn születtél

Szükséged lesz arra, hogy fejleszd öntudatodat és akaratodat. Szembe kell nézned azzal, hogy az önálló cselekedetek és az egyéni elképzeléseid kapnak végre főszerepet, nem futamodhatsz meg a felelősségvállalás elől. Az elmúlt időben gyakran bátortalanságod akadályozott meg abban, hogy saját érdekeidet képviseld. Ezért sokszor kompromisszumok nélkül úgy cselekedtél, ahogy azt környezeted elvárta tőled, és nem úgy, ahogy szabad akaratodból szeretted volna. Épp ezért kell most kiemelkedő teljesítményt nyújtanod, lehetőleg olyan területen, ahol eddig nem cselekedhettél önállóan.






Ha kedden születtél

Gyakran érezhetted úgy mostanában, hogy életed egy állandó küzdelem. Pedig nem az, csupán rossz oldalról közelítetted meg a lehetőségeidet. Egyedülálló ötleteidnek kell végre utat törnöd s az elkényelmesedett életnek véget vetned. Légy merész és bátor, most nem teheted meg, hogy másokra hárítod személyes problémáid megoldását. A nehéz döntéseket fel kell vállalnod, ezzel együtt néhány berögzött rossz tulajdonságról is le kell mondanod. Mégis, ahogy közeledik a tavasz és a hónap vége, észre fogod venni, jelentős változásokat tudtál eszközölni életedben, melyek hosszú távon pozitív hatással lesznek rád.






Ha szerdán születtél

Problémamegoldó képességeddel eddig sem volt gondod, most viszont más emberek kérhetik segítségedet, és bár elsőre lehet, hogy nemet mondanál, ne tedd, hisz jusson eszedbe: „jótett helyébe jót várj”. Törekedj a harmóniára és a békességre, ne szállj szembe senkivel, csupán támogasd azokat, akik a segítségedre szorulnak. Hallgass ösztöneidre, meg fogják súgni neked, mi a helyes és mi nem az. Jelenlegi feladataidat úgy tudod teljesíteni, ha mások szolgálatába állsz. Törekedj az egyetértésre, és ne hagyd figyelmen kívül környezeted elvárásait. Tarts ki következetesen véleményed mellett, ezáltal építheted önbizalmadat is.







Ha csütörtökön születtél


Nem várhatsz elismerést senkitől, még akkor sem, ha nagyon sok jót teszel mostanság. A racionalitás talaján kell állnod, nem álmodozhatsz, hisz rengeteg feladatot kell véghezvinned március folyamán.

Igyekezz gyarapítani tudásodat és tapasztalataidat, válj nyitottá, most sok lehetőséged adódik, hogy másokkal együtt dolgozz és régi álmaidat megvalósíthasd. Gyakorlatias gondolkodásmódod és logikus észjárásod átsegít a mindennapi problémák megoldásán, s képes leszel észrevenni a legkisebb jót is, amit a sorstól vagy épp környezetedtől kapsz. Törekedj arra, hogy ne vessz el a részletekben.






Ha pénteken születtél

Március folyamán nagyon érzékennyé válsz, s a legkisebb kellemetlenség is felboríthatja lelki nyugalmadat. Hagyatkozz megérzéseidre, de ha nem boldogulsz a döntéshozatalokkal, inkább kérd közvetlen környezeted segítségét. Logikád most könnyen cserbenhagyhat, épp ezért lesz fontos számodra a bizalom, s azoknak az embereknek a szeretete és megértése, akik átsegíthetnek a nehézségeken. Ne félj kérdezni vagy éppen kérni. Szükséged lesz jó kommunikációs képességedre, s meg kell találnod azokat az embereket, akikkel együttesen tudod megoldani a rád háruló feladatokat.






Ha szombaton születtél

Az elmúlt időszakban képességeid nagymértékben korlátozva voltak, most viszont az évszakváltás magában rejti azt a lehetőséget, hogy változtass ezen. Tehetségedet nemcsak kicsit, hanem bizony nagymértékben kamatoztathatod! Szükség lesz nagy adag merészségre és bátorságra, mert függetlenítened kell magad másoktól, s egyedül kell belevágnod álmaid megvalósításába. Ha összeütközésbe is kerülsz környezeteddel, ez ne riasszon vissza attól, hogy véghezvidd terveidet. Ha hagyod, hogy kívülállók befolyásoljanak, ne csodálkozz, ha megint nem sikerül, amit eltervezel.






Ha vasárnap születtél

Gyakran nehezedre esik az önálló döntéshozatal, inkább másokra támaszkodsz, segítséget kérsz, részben azért, mert félsz a felelősségtől, részben pedig, mert nem szeretsz egyedül dönteni, különösen nem olyan helyzetekben, ahol mások is érdekeltek. Március folyamán is lesz olyan eset, amikor bizony gyorsan és felelősségteljesen kell kimondanod véleményedet. Ne azzal foglalkozz, hogy mások mit gondolnak majd rólad, tetteidről és véleményedről, hanem azzal, hogy mi jó neked, mi hoz számodra hasznot. Fontos döntéseket kell hoznod munkád, karriered és pénzügyeid terén is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top