Ezo

Decemberi jóslatok

Az 1500-as években kezdett általánossá válni a naptár használata, s ugyanebben az évszázadban indult el a születések regisztrálása is. A kor jósnõinek fantáziája is elindult, s a születési napok alapján is jóslatokba bocsátkoztak.

Öröknaptárunk elárulja neked, mely napon születtél, s ez alapján eléd tárjuk, mit várhatsz decemberben!


• Nézd meg, melyik napon születtél! »


Ha hétfőn születtél:


Az év utolsó hónapjában gyakran előfordulhat veled, hogy azt érzed: emberi kapcsolataidban túl sok az érzelmesség, az odaadás, és túlságosan kevés viszonzást kapsz. Légy türelmes és nyugodt, gondolj arra, hogy most mindenki egy kicsit feszültebb a kelleténél, mindenkiben óriási a megfelelési kényszer. Inkább szedd össze a gondolataidat, s már a hónap legelején készíts pontos időbeosztást, hogy az ünnepekre kellőképpen fel tudj készülni. Számodra most nem létezhet megoldatlan feladat, önbizalmad is a helyén lesz, s minden utadba kerülő akadályt kellő odafigyeléssel át tudsz lépni.






Ha kedden születtél:


Képes vagy kiemelkedő teljesítményt nyújtani még az év legutolsó hónapjában is, s ennek meglehet a pozitív eredménye. Most törekedj arra, hogy az első légy mindenben, de tedd ezt úgy, hogy ne hagyd figyelmen kívül mások érdekeit. Most nagy igényed lesz az önállóságra, s kellő akaraterővel rendelkezel ahhoz, hogy életed akár legjelentősebb sikereit érd el. Akkor sem lesz okod az aggodalomra, ha kockázatos üzletbe vágsz. Elsődleges feladatod mégsem a munka vagy az üzlet területén keresendő, sokkal inkább a harmonikus emberi kapcsolatok fenntartására és újak létrehozására kell időt és energiát szánnod.






Ha szerdán születtél:


Törekedned kell a harmóniára, s ne csak önmagadat, hanem környezetedet is próbáld kiegyensúlyozottabbá tenni. Rátalálhatsz azokra a dolgokra, amelyeket eddig csak kerestél, legyen szó szerelemről, új munkáról vagy épp egy szép ruháról. Lelki egyensúlyod megtalálása és megtartása december folyamán a legfontosabb feladatod, s oszd meg ezt a környezetedben élő szeretteiddel is. Ha hajt a kíváncsiság, s szeretnél valami újdonságot vinni életedbe, hallgass belső ösztöneidre, rombold le a téged körülvevő gátakat, s ne hagyd, hogy céljaid megvalósításában bárki feltartóztasson.






Ha csütörtökön születtél:


Ahhoz, hogy sikeresen zárd ezt az évet, a hátralévő hetekben törekedned kell arra, hogy terveid megvalósítása közben mások érdekeit is figyelembe vedd. Megnő az igényed arra, hogy önállóbbá válj, s nem akarsz mások helyett vagy másokért küzdeni. Ezt nem biztos, hogy mindenki jó néven veszi környezetedben, épp ezért minden lépésedet és külvilág felé mutatott megnyilvánulásodat alaposan gondold át. Feltörő akaratosságod és erősödő makacsságod most sok konfliktust szülhet, indulataid néha elragadhatnak, s megeshet, hogy néhány dologban meggondolatlanul döntesz. Kellő odafigyeléssel választhatod a problémamentes arany középút lehetőségét…






Ha pénteken születtél:


Ha úgy érzed, dolgaid nem haladnak a legmegfelelőbb irányba, akkor most képessé válhatsz arra, hogy új utakat fedezz fel, s számos nehézséget elkerülj vagy éppen könnyebben élj meg. De minden kezdet nehéz, s belefuthatsz decemberben néhány olyan helyzetbe, amikor cselekedeteid egymással ellentmondásba kerülnek, problémáidra pedig inkább visszavonulással reagálnál. Ne tedd! Ne kövesd el azt a hibát, hogy ajtók nyílnak meg előtted, s te nem mersz átlépni a küszöbön. Bármilyen nehéz is az a bizonyos lépés, most nem habozhatsz tovább, lépned kell!






Ha szombaton születtél:


A fáradtság és a stressz sok elhamarkodottságra adhat okot az év utolsó hónapjában. Épp ezért többet kell gondolkodnod, mielőtt cselekszel, így elkerülhetsz sok nehézséget, kellemetlen problémát. Ha bizonytalanná válsz, ne félj segítséget kérni környezetedtől, ha elbuksz, állj fel, s próbálkozz újra. Sok fontos lehetőséget kapsz az év utolsó havában, épp ezért bármiféle bizonytalanság nagy kárt okozhat neked. Fontossá válik az is, hogy jobban alkalmazkodj környezetedhez. A boldogsághoz vezető út kulcsa ott hever előtted, csak élned kell azokkal a lehetőségekkel, amelyek utadat keresztezik.






Ha vasárnap születtél:


Nem lehetett könnyű az elmúlt hónap, szorongások, félelmek nehezíthették mindennapjaidat. Azonban eljött a változás ideje, meg kell szabadulnod minden olyan kényszerképzettől, amely a siker elérésében gátolt. Képességeid hasznos segítségeid lesznek decemberben, szakmailag sokat fejlődhetsz, de otthonodban is ki tudod használni kreativitásodat. Legfőbb feladatod az év végén az, hogy érzelmeidet kordában tartsd, mert nemcsak most, hanem máskor is gyakran előfordul, hogy átveszed környezeted problémáit, s a saját gondjaid helyett másokét próbálod megoldani. Tartsd a saját érdekeidet szem előtt!






Startlap-ajánló:


www.karma.lap.hu
www.kartyajoslas.lap.hu
www.szammisztika.lap.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top