Ezo

Mire figyelmeztet a 7 leggyakoribb álom?

Álmainkra érdemes odafigyelnünk, mert gyakran tudatalattink üzeneteit közvetítik felénk. Összeszedtük a leggyakoribb álmok értelmezését és ezoterikus jelentésüket is.
Mire figyelmeztet a 7 leggyakoribb álom?
Miről árulkodnak a szexuális álmok?

1. Ruhátlan kalandok
Az álom: Meztelenül találod magad az utcán vagy egy nyilvános helyen, és nagyon reméled, senki nem veszi észre…

Mit jelent? A meztelenséget általában a megszégyenüléstől való félelemmel és a védtelenség érzésével azonosítják. Amikor ezt álmodod, valószínűleg nehéz élethelyzetben vagy, amikor sokan figyelnek rád, és amikor kimagaslóan jól kell teljesítened. Közben valószínűleg úgy érzed, nem kapsz elég támogatást a környezetedtől. A meztelenség a kudarctól való félelemre is utalhat.
Ezoterikus értelmezés: Az előtted álló feladatokhoz több belső energiára lesz szükséged! Itt az ideje, hogy megtanuld energiáidat mozgósítani. Kezdj el tajcsizni vagy jógázni!

Mire figyelmeztet a 7 leggyakoribb álom?2. Menekülés az ismeretlen szörny elől
Az álom: Titokzatos idegen elől menekülsz, sokszor azt sem érted, miért, és miért olyan nyugodtak mások, miközben te egyre csak rohansz, nehogy utolérjenek…

Mit jelent? Ezt az álmot is a nehezebb életszakaszokban láthatod, amikor sokat szorongsz, és sok félelem gyülemlik fel benned. Általában egy közelgő esemény elől próbál elfutni álombéli éned.
Ezoterikus értelmezés: Valójában önmagad elől menekülsz, ezt jó, ha tudod. A valóságban fordulj szembe az üldözővel, és bátran nézz a szemébe! Ha gyakran menekülsz álmodban, önvizsgálatra van szükséged, nevezd meg a félelmeidet!

3. A vizsga
Az álom: Épp egy olyan vizsgát kell letenned, amit a valóságban is nehezen csináltál meg. Az egyetem legrettegettebb oktatója előtt állsz ismét, vagy a középiskolai matektanár hívott ki felelni…

Mit jelent? Ismét a félelmek bukkannak fel ebben az álomban. A vizsgahelyzetet egy közelgő megmérettetés tudata váltja ki, még akkor is, ha nappal nem megmérettetésként gondolsz rá. Lehet ez egy állásinterjú, egy randi, vagy egyszerűen csak egy értekezlet… Fontos, hogy reggel tudatosítsd magadban, a valóságban sikerülni fog a „vizsga”, az álombeli kimeneteltől függetlenül.
Ezoterikus értelmezés: Itt az ideje, hogy megismerkedj néhány vágybeteljesítő módszerrel. Az agykontroll, a vonzás törvénye és az angyalkommunikáció is segít abban, hogy legyőzd az előtted álló feladatoktól való félelmet!

4. Belezuhanni a semmibe
Az álom: Megbotlasz – gyakran egy ismerős helyen – és zuhansz, zuhansz, zuhansz, egyenesen bele az ágyadba, ahol felébredsz…

Mit jelent? Az álomfejtők szerint a zuhanás a talajvesztettségtől való félelmet és a biztonságérzet megszűnését jelenti. Azok zuhannak gyakran álmukban, akik úgy érzik, nem tudják a kezükben tartani a sorsukat.
Ezoterikus értelmezés: Ha ismerős helyen botlasz meg, és nem egy képzeletbeli repülőből ugrottál ki, szinte biztos lehetsz benne, hogy az asztráltested elhagyta a testedet, amíg aludtál, és a zuhanással tért vissza.

5. Nem találom a mosdót
Az álom: Rettenetesen kell pisilned, de sehol egy WC, rosszabb esetben ráültél ugyan a fajanszra, de valami vagy valaki folyton megakadályozza, hogy könnyíts magadon…

Mit jelent? A leggyakrabban ez egy ingerálom, ami arra figyelmeztet, ideje felkelned, és kimenni a WC-re. Épp ezért erősödik közben folyamatosan a vizelési inger. Egyet tehetsz: felébredsz!  
Ezoterikus értelmezés: Ha mégis úgy ébrednél az éjszaka közepén, hogy valójában nem kell pisilned, azon gondolkodj el, mielőtt visszaaludnál, hogy mi az, amitől nem vagy hajlandó megszabadulni az életedben.

Mire figyelmeztet a 7 leggyakoribb álom?6. Szeretkezni a legjobb partnerrel
Az álom: Kedvenc filmsztárod ölel, vagy egy vadító idegen, akire mindig is vágytál, és pontosan tudod, hogy ő az igazi, ám mielőtt beteljesedne a szerelmetek, felébredsz…

Mit jelent? Az egyik legsokoldalúbban értelmezett álom. Minden értelmezésben közös azonban, hogy valamilyen vágyad nem teljesült (ha nem is szexuális), s a tudatalattid így figyelmeztet, ideje lenne megvalósítani az álmaidat. Persze az is lehet, hogy egyszerűen csak régen szeretkeztél.
Ezoterikus értelmezés: Itt az ideje, hogy elgondolkozz, ismered-e már a lélektársadat. Nem biztos, hogy vele párkapcsolatot kell kialakítanod, lehet, hogy csak barátság lesz köztetek, de mindenképp segíteni fogja az életfeladatod megvalósulását.

7. A világ legfinomabb ételeit kóstolod

Az álom: Terülj, terülj asztalkám előtt ülsz és finomabbnál finomabb ételeket kóstolhatsz…
Mit jelent? Ahogy a pisilésnél felmerül a kérdés, ingerálomról van-e szó, itt is tisztázni kell, üres gyomorral feküdtél-e le. Lehet, hogy csak az éhséged dolgozik benned, de az is, hogy olyasmit szeretnél megszerezni, ami már régóta hiányzik az életedből.
Ezoterikus értelmezés: Torták habzsolása helyett vesd bele magad a jövőd megtervezésébe, mert a lakomaasztal azt jelzi, hogy nemsokára számtalan jó lehetőségből kell majd választanod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top