Ezo

Teszteltük az NLC asztrológusát

Egy héten keresztül minden nap megnéztük, mit jósol nekünk R. Kövér Balázs, a házi asztrológusunk, és összehasonlítottuk azzal, ami végül történt. A szkeptikus szerző Skorpió, Skorpió aszcendenssel, így ennek a jegynek a jóslatain keresztül vizsgáltuk Balázs jövendölési készségeit, melyek úgy tűnik, figyelemre méltóak.

Szerda

Kedves Skorpió!
Ma kedveskedéssel érheted el a célodat. Tudom, ez nem újdonság, különösen akkor, ha belegondolunk, hogy a Skorpiók főleg családi és párkapcsolati kérdéseken gondolkodnak szerdán. Mindenesetre hidd el, egy mosollyal ma sokkal többre mész, mint egy skorpiós méregtüskés odacsapással.

Kedves Balázs!
Egyáltalán nem örültem, hogy azt javasoltad, hogy legyek kedves, de megfogadtam a tanácsod. Ezért aztán fél órát beszélgettem egy greenpeace-es sráccal a kapualjamban, mert féltem, hogy a csillagok megbüntetnek, ha elhajtom. Ennek hatására aztán elkéstem a főnökömtől, aki a késésemre hivatkozva nem teljesítette az ígéreteit. Természetesen ezt is kedvesen fogadtam. Bevált a javaslat. Súrlódásmentes napom lett.

Megvalósulási ráta: 100%

Csütörtök

Teszteltük az NLC asztrológusátKedves Skorpió!
A csütörtök a pénzről szól: most épp az a gondolat foglalkoztat, hogy miért nem sikerül úgy és annyit takarékoskodnod, mint szeretnéd. Ne akard izomból megoldani ezt a kérdést, inkább kérj tanácsot attól, aki téged a legjobban ismer. Egy-két jól irányzott mondattal rá fog mutatni a probléma gyökerére.

Kedves Balázs!
Szerintem az a probléma gyökere, hogy nem a takarékoskodás foglalkoztat, hanem pont az ellenkezője, vagyis lehet, hogy igazad van, amikor azt mondod, hogy „izomból” akarom irányítani az anyagi helyzetemet: az biztos, hogy nem ésszel csinálom. Tanácsot is akartam kérni, de sajnos nem tudtam rájönni, hogy ki lehet az, aki a legjobban ismer.

Megvalósulási ráta: 50%

Péntek

Kedves Skorpió!

Egy régi terved megvalósítására kapsz esélyt ma. Sok energiát fektettél ebbe az ügybe, és ez a sok energia most többszörösen tér vissza hozzád. Használd ki a pénteket és vedd elő újra még az elfeledett ötleteidet is. Ha pedig segítségre van szükséged a megvalósításban azt is megkapod, attól, akitől nem is vártad volna.
 
Kedves Balázs!
Az esély lehet, hogy ott volt, de, hogy nem láttam, az is biztos. Egy rendezvényen voltam, ahol nemhogy segítséget nem kaptam, de egyenesen szabotálták a munkámat. Mondjuk klassz ötleteim voltak, de ezek nem kreatív tevékenységekre irányultak, hanem inkább a bosszúállás különféle módozataira. Ez is ér?

Megvalósulási ráta: 50%

Szombat

Teszteltük az NLC asztrológusátKedves Skorpió!
Vásári jós stílusban azt mondanám: Álmos és nyűgös szombat reggeli ébredezést látok az életedben. Dél körül fordulat áll be, ennek oka egy telefonhívás lehet. Mindenesetre legyél nyitott az ötletekre, és fogadj el egy váratlan buliajánlatot. A buliban érdekes élmények várnak rád!

Kedves Balázs!
Jó lennél vásári jósnak, ugyanis eltaláltad. Olyannyira eltaláltad, hogy a déli telefonhívásról le is maradtam, mert csak háromkor keltem, ugyanakkor ez nem változtatott azon, ami a csillagokban meg volt írva: felettébb érdekes estém volt.

Megvalósulási ráta: 100%

Vasárnap

Kedves Skorpió!
Ma csupa furcsaságra számíts. Pontosabban az lenne a legjobb, ha nem is számítanál semmire, ugyanis ma jórészt azok a dolgok történnek meg veled, amelyekre nem is gondolsz. Az elektromossággal és a műszaki eszközökkel lehet egy kis gondod, ezekkel jobb lesz vasárnap vigyáznod!

Kedves Balázs!
Köszi. Eddig is az áramcsapástól féltem a legjobban, amióta megnéztem egy dokumentumfilmet a villamosszékekről. Tanácsodat megfogadva nem voltam hajlandó bedugni a hajszárítót, úgyhogy vizes hajjal indultam, de ezzel nem volt gáz. Viszont mire megfeledkeztem a napi jóslatodról és szabadon jártam-keltem mindenféle „árampara” nélkül, véletlenül kitéptem egy kábelt a falból és vele jött a konnektor is. Telitalálat.

Megvalósulási ráta: 100%

Hétfő

Kedves Skorpió!
Teszteltük az NLC asztrológusátLassan indul a hét a számodra. A legszívesebben kitörölnéd a hétfőt a naptárból és különösen igaz ez a mai napodra. Van egy csomó munkád, ami egyik pillanatról a másikra szakad a nyakadba, miközben más feladatokat sokkal szívesebben csinálnál. Ne menekülj a feladatok elől!

Kedves Balázs!
Mi tagadás, igazad volt. Nagyon sok munkám volt és azokat akartam megcsinálni, amiket nagyon szeretek, így azokat, amiket nem olyan szívesen csinálok, gyorsan le akartam tudni. Nem fogadtam meg a tanácsod és rossz döntés volt. Ezen túl kiírom a napi horoszkópot egy kis cetlire, komolyan mondom.

Megvalósulási ráta: 100%

Kedd

Kedves Skorpió!
Igazi kívánságteljesítős nap lesz a kedd. Nem kell mást tenned, mint kitalálnod, hogy mit szeretnél, és az univerzum ezüsttálcán teszi eléd. Méghozzá meglepő gyorsasággal. No persze, ne gyere azonnal reklamálni, ha nem kapsz meg mindent rögtön. Adj pár nap haladékot a vágyaid megvalósulásának.

Kedves Balázs!

Kikérem magamnak, hogy nem mondod el, hogy mikor. Mikor? Meddig kell várnom? Nem akarok várni egy kicsit sem. Jó lenne, ha nem húznád el a mézesmadzagot a szerencsétlen Skorpiók előtt, mert ha ők is olyanok, mint én, akkor pár nap az pár évnek fog tűnni. Egyelőre várom az ezüsttálcát. Vagy a kis kívánságok teljesülése is számít? Csak, mert azok teljesültek, végül is. De te nagyokat ígértél. Vagy nem?

Megvalósulási ráta: 70%

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top