Ezo

Heti horoszkóp április 16-tól

Váratlan lehetőségek felbukkanásának, az eltervezett feladatok megvalósításának és a szerelmi étvágy növekedésének napjait élhetjük.

Heti horoszkóp február 27-tőlKos

Próbálj meg a héten minden helyzetet lazán kezelni, különben valamennyi hajszálad az égnek fog állni. Az állandó változtatások, mást akarások, különböző emberek igényeihez való alkalmazkodások megviseltté tehetnek. Ráadásul mindez a párkapcsolatodnak sem használ. Ha együtt élsz valakivel, akkor ő a véleményével vagy a különböző megnyilvánulásaival szinte visszahúz. Pedig neked most arra van szükséged, hogy támogasson, és még akkor is neked adjon igazat, ha netán másként gondolja.
Ha kell egy kis pozitív energia, kattints ide!

Heti horoszkóp február 27-tőlBika

A feszültséget természetesen nem te gerjeszted, hanem különböző emberek, akikkel körül vagy véve. Akiknek nem úgy sikerülnek a dolgaik, ahogy szerették volna, ezért aztán idegesek lesznek, ami nem „ragad rád” abban az esetben, ha némi részvétet mutatsz feléjük, amikor próbálják átszervezni az életüket. A szerelemben nagy mázlistának mondhatod magad, mert találkozhatsz azzal a személlyel, aki át tudja ugrani azt a lécet, amit olyan nagyon magasra tettél.
Ha kell egy kis pozitív energia, kattints ide!

Heti horoszkóp február 27-tőlIkrek

Végre-valahára hozzákezdhetsz ahhoz, amit egy ideje nem gyakorolhattál, vagy megoldódik egy olyan dolog, amely ugyan nem okozott olyan nagy fejfájást, de mégis mindig ott motoszkált a gondolataidban. Most ennek az ügynek a végére is pontot tehetsz. A szerelemben az a feszültség, amely esetleg a múlt héten – netán korábban – keletkezett, még mindig fennáll, de egy egészen megdöbbentő dolog történésével elterelődik a feszültséget okozó problémáról a figyelem.
Ha kell egy kis pozitív energia, kattints ide!

Heti horoszkóp február 27-tőlRák

Ha nem vagy határozott, akkor ezen a héten lecsúszhatsz valami igazán fontos dologról. Arról nem is beszélve, hogy valaki nagyon számít az ötleteidre, a munkádra, vagy egyáltalán arra, hogy jelen legyél talán egy rendezvényen. És ha ezt most nem teszed meg, akkor légy tudatában annak, hogy vannak mások is, akik szívesen kerülnének a helyedbe. A szerelmeddel sem alakul minden úgy, ahogy gondoltad, és talán el kell gondolkodnod azon, hogy amit korábban állítottál róla, talán nem is igaz.
Ha kell egy kis pozitív energia, kattints ide!

Heti horoszkóp február 27-tőlOroszlán

Még az is megtörténhet, hogy nélkülözhetetlenné válsz a héten. Egyszerűen annyira tudod, hogy mit és hogyan kell tenni, hogy mások csüngnek rajtad, és ámulattal figyelnek, mire vagy képes. Pénzügyeid is jobban alakulnak, mint ahogy azt gondoltad, talán olyan helyről jön némi pénz a számládra, amelyről lemondtál, vagy amire nem számítottál. Ha állásajánlatot kapsz, akkor arra gondolkodás nélkül igent kell mondani, mert anyagilag is jól jársz, és olyan emberek közé kerülsz, akik nemcsak a kollégáid, hanem a barátaid is lesznek – idővel.
Ha kell egy kis pozitív energia, kattints ide!

Heti horoszkóp február 27-tőlSzűz

Azért vannak a váratlan és akár őrültnek is nevezhető helyzetek, hogy megoldd őket. Mégpedig a legjobb tudásod szerint. És egyáltalán ne ess kétségbe, ha valaki valamit korábban megígért, és mégsem teszi meg. Mert találsz helyette sokkal jobbat, amiből a későbbiekben nagyobb hasznot húzol. És még az is előfordulhat, hogy ez az elutasítás ad erőt ahhoz, hogy megoldj olyan dolgokat, amelyhez talán a kényelmesség vagy a megszokás miatt ragaszkodtál. De most változtatni fogsz rajta, és ez a magánéletedre is hatással lesz.
Ha kell egy kis pozitív energia, kattints ide!

Heti horoszkóp február 27-tőlMérleg

Olyan hírek jutnak el hozzád, amelyek mosolyt csalnak az arcodra, és átfut az agyadon: a legszebb öröm a káröröm – régi mondás igaza. Azért ne örülj annyira, mert előfordulhat, hogy az illetőnek a helyzete nem lesz jó hatással a te megélhetésedre vagy a jövődre. Ne mondj véleményt, ne mutass semmiféle érzelmet, ez a lehető legjobb taktika ebben a helyzetben. Egy banki, biztosítási vagy hitelügyben pozitív változás várható, olyan, amilyet el sem tudtál korábban képzelni. Ez pedig segít valóra váltani egy nyári álmodat.
Ha kell egy kis pozitív energia, kattints ide!

Heti horoszkóp február 27-tőlSkorpió

Mintha csak Csipkerózsika álmából ébredeznél, úgy érezheted magad a héten. Végre, mondhatja egy-két ember a környezetedben, akik igazán szeretnek téged, és jó ideje féltettek. Mert amit csináltál, azzal úgy tűnt, hogy önmagadat sodrod veszélybe. De talán most „megjött” az eszed és átlátsz helyzeteket, manipulációkat, és rájössz arra, hogy különböző emberek miért voltak kedvesek veled. Az igazságra döbbenésed pillanatainak is nevezheted ezt a hetet.
Ha kell egy kis pozitív energia, kattints ide!

Heti horoszkóp február 27-tőlNyilas

Jó lenne, ha nem kevernéd össze a munkát és a szerelmet, mert ebből csak problémáid lesznek. Ugyanis ha kollégával kavarsz, a csillagok azt mutatják, hogy nem vesznek komolyan, te viszont már az esküvői harangok kongását hallod kis fülecskéidben. Jó lesz, ha csak munkatársak maradtok, mert remekül együtt tudtok dolgozni, és olyan eredményekre tudjátok egymást sarkallni, amivel a feletteseid elégedettek lesznek. Ha párkapcsolatban élsz, partnered talán egy kollégája miatt ideges, beszélj vele, ezzel segíthetsz neki.
Ha kell egy kis pozitív energia, kattints ide!

Heti horoszkóp február 27-tőlBak

Na végre, hogy mer nyilatkozni az a személy, akivel több van közöttetek barátságnál. De eddig mintha ezt nem akarta volna észrevenni, vagy tette a nagyon lazát, a kissé közömböst, miközben fontos voltál neki. Most végre lesz annyi ereje, bátorsága, hogy elmondja, mit érez, és mit szeretne. Aminek örülsz, mert már te is nagyon untad ezt a játékot, amelybe talán kezdtél belefáradni. Anyagi ügyek terén nem árt az óvatosság, mert bírságveszélyes a hét, és a szabálytalanság vagy feledékenység túl sokba fog kerülni.
Ha kell egy kis pozitív energia, kattints ide!

Heti horoszkóp február 27-tőlVízöntő

Ha utazol vagy utazásra készülsz, akkor ezt jól teszed, mert jól sikerül. Nemcsak élvezetes, hanem hasznos is lesz. Az élmények mellett olyasmire jössz rá, ami továbbgondolva akár pénzkereseti forrásod is lehet. Ha azért utazol, hogy munkát találj idegen országban, akkor is szerencséd lesz. Ha még nem vagy szerelmes, a héten semmi nem ment meg attól, hogy mélyen beleszeress olyasvalakibe, aki mellett biztonságban érzed magad, és olyannak szeret, amilyen vagy.
Ha kell egy kis pozitív energia, kattints ide!

Heti horoszkóp február 27-tőlHalak

Az álomkergetés nálad „főfoglalkozás”, és a héten nemcsak az éjszakáid, hanem a nappalaid is tele lesznek álmokkal. Pedig nagyon jó lenne, ha most a földön járnál, vagy nem képzelődnél, nem vágyakoznál, és nem beszélnéd be magadnak például azt, hogy mennyire fontos vagy valakinek. Aki tulajdonképpen látni sem kíván téged. Viszont vannak, akik nagyon szeretnek, velük több időt tölthetnél, vagy legalább az e-mailjükre válaszolhatnál. A pénzedre is jobban vigyázhatnál, mert figyelmetlenséged az oka, ha veszteség ér.
Ha kell egy kis pozitív energia, kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top