Ezo

Hűséges vagy? A számmisztika elárul

A hűség kényes téma, mert magunkról szeretjük azt hirdetni, hogy hűségesek vagyunk. Kérdés, hogy ez valóban így van-e. És ha flörtölünk, meg tudunk-e állni a szócsatánál, vagy párnacsata lesz belőle.

A számmisztika átlát rajtunk. Most csak a születésnapunk egy számjegyre egyszerűsített számára lesz szükség. Pl.: aki 1980. 09. 20-án született: 20 = 2+0=2; vagyis ő 2-es típus. De van két ún. mesterszám: a 11-es és a 22-es. Náluk ezt is és az alapszámot is érdemes megnézni. A 11-esnél a 2-es, a 22-esnél a 4-es az alapszám.

1-es vagyok, mert 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtem:

Férfi: Ne várd tőlem, hogy ne nézzem meg a többi formás nőt! Tuti, hogy vakságot nem fogadtam neked. A flörtölés lételemem, mert akkor érzem magam jó pasinak, ha a nőket megnevettetem vagy pirulásra késztetem. Ne féltékenykedj, mert azt ki nem állhatom! Jobb, ha humorral ismét elcsábítasz. Amennyiben izgalmas maradsz, bízhatsz bennem: hűséges maradok.

Nő: Ne tedd tűzbe a kezedet értem! Képtelen vagyok a hűségre, ha unatkozom melletted, vagy ha ki akarsz sajátítani. A féltékenykedés nevetségessé tesz téged, és számomra a gyengeség jele. Jobb, ha bízol bennem, és fenntartod az érdeklődésemet. Az argentin tangóhoz hasonlóan irányíts, de ne akarj korlátozni! Lepj meg valami újjal, és ragaszkodni fogok hozzád!

2-es vagyok, mert 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtem:

Férfi: Hűséges és ragaszkodó vagyok. Szükségem van rád. Hidd el, te vagy a mindenem! Ezt nem kockáztatom meg semmiért. Holmi flört szóba sem jöhet nálam. Bízzál bennem, és add jelét annak, hogy szeretsz! Ha megkapom tőled a gyengéd szeretetet, sosem veszíthetsz el. Csak akkor néznék félre, ha rideg és/vagy kritikus vagy velem.

Nő: Számomra a hűség szent és sérthetetlen. Ha szeretlek, akkor nem kérdés, hogy hűséges vagyok. Hidd el, nem látok senki mást, csak téged! Nekem egyetlen dolog számít: a te véleményed. Elismerő szavaid simogatnak, csillogó szemedbe nézve érzem, hogy élek. Mondhatod, hogy társfüggő vagyok, de én ezt élvezem, mert szeretek szeretni és szeretve lenni.

3-as vagyok, mert 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtem:

Férfi: El-elkalandozok, de csak gondolatban. A fantáziámat nem korlátozhatod. Sőt örülj neki, mert inspirál a többi nő! Ha sokat nevetsz velem, és kiszámíthatatlan/kiismerhetetlen maradsz, hűséges maradok. Emellett elengedhetetlen, hogy beszélgess velem. A szócsatáink előjátékként működnek. Persze csak akkor, ha bírod a tempót, és képes vagy velem szárnyalni.

Nő: Úgy tűnhet, hogy hűtlen vagyok. Pedig ez nem igaz. Tény, hogy lételemem a flörtölés. Folyton tesztelnem kell a nőiségem hatósugarát. Élvezem, ha néznek, ha utánam szólnak, leszólítanak. De ennél tovább nem megyek. Sőt szükségem van arra, hogy rajtam tartsd a szemed, mert ez biztonságot ad nekem.

4-es vagyok, mert 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtem:

Férfi: A hűség számomra alapvető elvárás. Tudd, hogy csak azt várom el tőled, amit te is elvárhatsz tőlem! Ennek legfontosabb eleme a hűség. Sosem kell ebben kétkedned. Sőt tűzbe teheted a kezedet értem. Totálisan elítélem a félrelépést. Azt pláne, ha egy család harmóniája megy tönkre egy harmadik belépése miatt. Nem kell félned, én ilyet sosem tennék.

Nő: Ha elköteleztem magam melletted, akkor arra mérget vehetsz. Én nem nézek félre, nem jópofizok más pasikkal. Ha gyűrűt húzol az ujjamra, végleg hozzád kötődöm. Ez számomra mindennél fontosabb. Ettől érzem magam biztonságban, amit nem tennék kockára egyetlen kalandért sem. Szóval a hűségemhez nem férhet kétség. Bízzál bennem, és örökké szeretlek!

5-ös vagyok, mert 5-én, 14-én vagy 23-án születtem:

Férfi: Minden nő lehetne az enyém. Az, hogy veled vagyok, ajándék. Ne akarj magadhoz láncolni, nem fog sikerülni. Ha túl leszek a hódítások, skalpgyűjtés, kalandozás időszakán, hűségessé válok. A hunokhoz hasonlóan szükségem van portyázásra, de ez valójában csak erőpróba a számomra. Attól érzem férfinek magam, hogy meggyőződök arról, bárkit megszerezhetnék. Szóval értékeld, hogy mégis veled vagyok!

Nő: Imádom a csillogást, a feltűnést. Szükségem van arra, hogy a férfiak megcsodáljanak. Egy rajongóközönség közepén érzem elememben magam. Ha tőled ezt megkapom, hűséges maradok. De ha másokat dicsérsz és/vagy stírölsz a társaságomban, én hamar lelépek. Csak engem szerethetsz, ha a hűségemet akarod megszerezni. Az sem árt, ha elhalmozol ajándékokkal. Ezzel tuti te vagy a befutó nálam.

6-os vagyok, mert 6-án, 15-én vagy 24-én születtem:

Férfi: Született hedonista vagyok: élvezem, ha kényeztetnek. De lusta is vagyok. Túl kényelmes ahhoz, hogy félrelépjek. Ez a két tényező azt eredményezi, hogy megbízhatsz bennem. Természetesen csak addig, amíg elhalmozol a szereteteddel. Ha tőled nem kapom meg, meg fogom mástól. Vonzó férfi vagyok, így hamar mellém csapódik egy másik nő.

Nő: A testi gyönyörök minden vonatkozásban fontosak a számomra. Csak akkor tudok elköteleződni melletted, ha mindent megkapok tőled. A hűségem pont addig tart, ameddig a te rajongásod. Amíg kényeztetsz, kielégítesz, ragaszkodom hozzád. De ha elhanyagolsz, másokkal bulizol, én is megyek. Utána nem garantálhatok semmit, mert tuti, hogy rám repülnek a pasik.

7-es vagyok, mert 7-én, 16-án vagy 25-én születtem:

Férfi: Megbízható vagyok. Ezt sosem szabad megkérdőjelezned. Ha ellenőrizgetsz, faggatsz, úgy érzem, nem bízol bennem. A hűség filozófiai kérdés a számomra: elgondolkodtat, hogy mi számít megcsalásnak. Egy meghitt beszélgetés, lelki feltárulkozás is lehet félrelépés. Ha kibeszélsz, hűtlennek foglak nevezni. Utána én sem tudok kitartani melletted.

Nő: Ne játssz velem! Csak akkor kezdj velem, ha komolyak a szándékaid! Az én bizalmamat megszerezni hosszú idő. De ha megvan, akkor kétség nem fér hozzá, hogy hű párod leszek. Az intimitás, a bizalom és meghitt együttlétek egyre szorosabbá teszik a kapcsolatunkat. Ezek után eszem ágában sincs félre nézni. Flörtölni képtelen vagyok, szóval a hűségem garantált.

8-as vagyok, mert 8-án, 17-én vagy 26-án születtem:

Férfi: Ne akard elvenni tőlem a hódítás sikerélményét! Számomra minden nő egy kihívás. Fogadd el, és tarts ki! Csak akkor szerezheted meg a hűségemet, ha el tudod viselni, hogy nem sajátíthatsz ki. Izgass fel, kösd le a figyelmemet és a kapacitásomat, és melletted maradok! Ez nem csak a kapcsolat elején nehéz. Vigyázz, mert amint lankad a szikrázás, elkezdem forgatni a fejemet!

Nő: Nincs szükségem arra, hogy folyton kísérgess. De ha vigyázol rám, nagyobb az esély rá, hogy nem lépek félre. Az én hűségem nem azon múlik, hogy van-e kísértés, ugyanis az egyfolytában van. El kell nyerned a szívemet, ahogy anno a lovagi korban. Bűvölj el, és hozd le a csillagokat az égről! Csak akkor tudok kitartani melletted, ha felnézhetek rád a teljesítményed miatt.

9-es vagyok, mert 9-én, 18-án vagy 27-én születtem:

Férfi: A hűség egy szent fogadalom. Ha két ember szereti egymást, és elköteleződik egymás mellett, akkor nem kérdés, hogy hűségesek egymáshoz. Nem kell ehhez szertartás, gyűrű vagy szerződés. Ez vagy ott van mélyen a szívekben, vagy nem ér semmit. Szóval tökéletesen megbízhatsz bennem. Ne féltékenykedj, ha meghallgatok panaszkodó nőket! Nincs mitől félned.

Nő: Az én szerelmem lángoló, de szelíd. Ha szeretlek, egy életen át akarlak szeretni. Ha rajongok érted, akkor nincs mitől tartanod: a hűségemhez nem férhet kétség. A hűtlenség, a csalás, a bujkálás, a hazudozás nem az én műfajom, sőt képtelen vagyok ezekre. Lebénulok, meghasonlok, ha titkolóznom kell. A lelkiismeretem tisztasága sokkal fontosabb, mint pár lopott óra.

Bízhatsz bennem?!

11-es vagyok, mert 11-én vagy 29-én születtem:

Férfi: Mesterszámként nem könnyű velem. Én született lázadó vagyok: a konvenciók megfojtanak. Képtelen vagyok hagyományos értelemben a hűségre. De nem kell félned: a testiség engem kevésbé vonz. Viszont szellemi síkon könnyebben elcsábíthat egy extrém nő. Ha szokatlan, eszes, zseniális, le tud nyűgözni. Onnantól az ő kezében az irányítás…

Nő: Az intellektuális vonzalom elsődleges nálam. A hűség is ezen a síkon izgalmas kérdés. Egy érdekfeszítő téma fel tud ajzani, és ebben az esetben elcsábulhatok. Ezt megelőzendő magadhoz kell láncolnod a figyelmemet és az érdeklődésemet. Legyél szellemi társam! Ha változatos veled az élet, hűséges maradok. Nem bánom, ha kiszámíthatatlan a közös életünk.
   
22-es vagyok, mert 22-én születtem:

Férfi: Nem vetheted a szememre, hogy szélsőséges vagyok, hiszen mesterszámként nem lehetek átlagos. Lángolóan szeretek vagy kegyetlenül gyűlölök. Ha a hűség állandóságot, unalmat jelent, akkor ne számíts rám! Képtelen vagyok a szürkeségre. De ha partner vagy abban, hogy az élet minden napja egy kaland, akkor nem kell féltékenykedned. Ja, és a szex nem lehet tabutéma!

Nő: Nem ijedek meg egy-két féltékenységi jelenettől, sőt ez akár előjáték is lehet. Nálam a hűség fogalma életkortól függ: fiatalon unalmasnak és elavultnak tartom. Érettebb fejjel kezd értelmet nyerni. Akkor lesz az igazi, ha nem bilincset jelent, hanem szövetséget. Amint ez megvan, képes vagyok hűségessé válni. Kérdés, hogy mellettem leszel-e akkor.

Pletykás vagy? A számmisztika elárul
Nagy útmutató: Így kell szeretni téged!
Milyen társ vagy? Számold ki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top