Ezo

Hogyan mondjam el? Vége!

A szakítás az egyik létező legnehezebb műfaj, megúszni azonban nem nagyon lehet. S ha már így van, nem árt egy kis segítség. A numerológia segítségével most eláruljuk, hogyan kell kíméletesen, de egyenesen kimondani: Vége!

Mindannyian tudjuk, ha egy kapcsolat kifulladt, elillant a varázs és a vonzalom, akkor az egyik fél előbb-utóbb kilép. Ha volt/van szeretet, akkor szeretnénk tapintatosan szakítani. A számmisztika segíthet, hogy kivel hogyan közöld, hogy vége.

Nagy útmutató: Így szakíts!

Most csak az illető születésnapjának egy számjegyre egyszerűsített számára van szükséged. Pl.: aki 1976.09.12-én született: 12: 1+2=3; vagyis ő 3-as típus.De van két ún. mesterszám: a 11-es és a 22-es. Vagyis aki 11-én, vagy 22-én született, az ilyen mesterszámmal rendelkezik. Esetükben ezt is és az alapszámot is érdemes megnézni. A 11-esnél a 2-es, a 22-esnél a 4-es az alapszám.

1-es vagyok, mert: 1-én, 10-én, 19-én vagy 28-án születtem:
Az 1-es a legbüszkébb típus. Mivel ő akar irányítani, borzasztó rosszul viseli, ha nem ő mondja ki a végét. A visszautasítást, ill. a kikosarazást nem tudja hova tenni. Emiatt rendkívül határozottan, röviden, de kíméletesen közöld vele, hogy „Ennyi volt”! Természetesen személyesen és a maximális tiszteletet megadva mondd el, hogy nem tudod, nem akarod folytatni vele! Vedd figyelembe, hogy ő nagyon okos! Érveid legyenek tiszták és nyíltak! Ha bizonytalanságot, vagy sajnálatot érez a hangodban, dühös lesz. Lehet, hogy ezt nem tudod elkerülni. Ezért kalkuláld bele! Saját és a másik érdekében fogd rövidre a találkát! Az a legjobb, ha utána időre kell menned tovább.

2-es vagyok, mert: 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtem:
A 2-essel nem tudsz elég tapintatosan szakítani. Ő a legsérülékenyebb, ill. legsértődékenyebb típus. Rosszul viseli a konfliktusokat, és mindent személyes támadásnak él meg. Ha azt mondod bevezetőként, hogy szereted, akkor ebbe fog belecsimpaszkodni, folyton erre fog visszatérni. És képtelen leszel meggyőzni, hogy komolyan és végleg akarsz szakítani vele. Legyél erős, és ezt a szót kerüld! Készülj fel arra is, hogy sírni fog! Szinte tuti, hogy nem úszod meg könnyek nélkül. Ha elég régóta, elég jól ismered, akkor ezen nem fogsz meglepődni. Mindezeken túl talán a legfontosabb, hogy ne akarj a barátja maradni! Hidd el, csak kínozod, ha kapcsolatban maradsz vele!

3-as vagyok, mert: 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtem:
„Szóból ért az ember.” Vallja a 3-as. Ha vele szándékozol szakítani, akkor nézz a szemébe, és közöld a tényeket! Mivel neki hatalmas igénye van a kommunikációra, szánj elegendő időt a beszélgetésre, ami segít neki felfogni, és feldolgozni, hogy vége! Tudnod kell, hogy alapvetően jó kedélyű és jó humorú ember. Ezt most vagy elveszíti, vagy „fájdalomcsillapítóként” veszi elő. Szóval különös, groteszk beszélgetés alakulhat ki, amire nem tudsz előre felkészülni. A spontaneitás az ő terepe. Kérdés, hogy képes leszel-e követni őt. Korábban is megtapasztaltad, hogy ő bármilyen szituációt olyan irányba fordít, amilyenbe csak akar. Tehát a végén te is meglepődhetsz.

4-es vagyok, mert: 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtem:
A 4-es semmi mást nem becsül jobban, mint a korrektséget. Ha vele kell szakítanod, akkor legyél egyenes és tárgyilagos! Lehet, hogy nem könnyű, de mindenáron érvelj logikusan! Ne beszélj félre, és minél kevesebbet emlegesd az érzelmeket! Ebben a 4-es elveszik. Számára az érzelmek olyan terep, ami nehezen kézben tartható. És ettől ingerült lesz. Ami őt megnyugtatja, az a konkrétumok. Sorold fel az érveidet, és azokat a helyzeteket, amikben rosszul érezted magad! Kalkuláld bele, hogy mindennek ellenére ki lesz akadva! Ekkor fogd rövidre az utolsó randit. Ha jót akarsz neki, akkor végleg, vagy a lehető leghosszabb ideig tartsd be a „no contact” szabályát!

5-ös vagyok, mert: 5-én, 14-én vagy 23-án születtem:
Egyáltalán nem vagy irigylésre méltó helyzetben, ha egy 5-össel akarsz szakítani. Ő hihetetlenül szenvedélyes és harsány. Szóval, ha nem akarsz nyilvános helyen kínos helyzetet, akkor kettesben közöld vele, hogy részedről vége! Ezek után kétféleképpen reagálhat: 1. Vagy megsértődik, és hátat fordít neked. 2. Vagy megpróbál visszaszerezni. Ebben az esetben minden eszközt be fog vetni. Mivel jól ismer téged, pontosan tudja, hogy mik a gyenge pontjaid. Amennyiben nem akarod ennek kitenni magad, térj ki, és zárd le a lehető leggyorsabban az ostromát! Ehhez meg kell keményedned, mert ha picit is elgyengülsz, akkor tuti, hogy nem fog sikerülni a régóta tervezgetett szakítás.

6-os vagyok, mert: 6-án, 15-én vagy 24-én születtem:
Senkivel sem kellemes szakítani. De talán a legnehezebb egy 6-ossal. Ő arra született, hogy kényeztesse a szerelmét, és a legjobban arra vágyik, hogy őt is kényeztessék. A szakítás pedig nem megy kényeztetve. Biztos, hogy bajban leszel, ha meg akarod szervezni azt a bizonyos utolsó randit. Több variációt végig gondolva oda fogsz kilyukadni, hogy nem megy. Emiatt tuti, hogy sokszor elnapolod a bejelentést, mire összeszeded magad. A legokosabb, ha nem kerítesz nagy feneket ennek! Semmiképp se vacsora közben mondd ki a végét! Jobb, ha ez a keserű szituáció nem kötődik semmilyen finom étkezéshez. Lehetőleg legyen a környezet sivár és egyszerű! Ez segíthet mindkettőtöknek.

7-es vagyok, mert: 7-én, 16-án vagy 25-én születtem:
A 7-es nem sokra tartja a szép szavakat és a cizellált megfogalmazást. Mindazonáltal a szavak mögé lát, vagy képzel dolgokat. Őt nem elégíti ki a látható külsőség. Érteni akarja a mögöttes összefüggéseket. Olyasmit is beleképzel, ami nincs ott. Emiatt számítanod kell rá, hogy a bejelentésedkor meggyanúsít pl. hűtlenséggel. Jó okod lenne megsértődni, de ez nem viszi előre az ügyet. Válaszolhatsz, de a vége úgyis hallgatás lesz. Ha bírod az átható tekintetét, akkor nyertél. Maga a csend kínos lehet, de csak akkor, ha nem vagy kellően eltökélt. Ez elengedhetetlen, hogy végig tudd csinálni. Persze nem kell megkeményedned, elég, ha hajthatatlan vagy, a döntésed pedig végleges.

8-as vagyok, mert: 8-án, 17-én vagy 26-án születtem:
A szenvedély nagy mestere a 8-as. Ő mindent maximális energia bedobásával tesz. Képtelen visszafogottan élni. Ebből adódóan a szakításotok is szenvedélyes lesz. Repkedhetnek a tányérok, a poharak, a párnák, vagy a durva szavak. Ne ámítsd magad azzal, hogy sikerül kulturáltan lezárni a kapcsolatot! Ha félsz tőle, és ezt meglátja rajtad, olajat öntesz a tűzre. Fel kell készítened magad előre, és ügyelned kell arra, hogy ő csak a keménységet láthassa rajtad. Szinte mindegy, hogy mivel érvelsz. Ő nem a tényekre, hanem az érzéseidre kíváncsi. Azt fogja fürkészni, hogy milyen energiák jönnek felőled. Ha meggyőző az, ahogy mondod, amit mondasz, el fogja fogadni, hogy vége.

9-es vagyok, mert: 9-én, 18-án vagy 27-én születtem:
Ahány 9-es, annyi féle. Ő a szivárvány: bármilyen stílust felvehet. Ahogy a kapcsolatotok is teljesen egyedi. Ezért nincsen recept a szakításra. Muszáj a megérzéseidre és a tapasztalataidra hagyatkozni. Annyit tudnod kell, hogy a 9-es hajlamos gyorsan és véglegesen lezárni dolgokat. Ezt kéne elcsípned, és akkor nem kell hosszan magyarázkodnod. Az időzítésen múlik a siker. Persze emellett törekedned kell arra, hogy gyengéd és együtt érző legyél. Sosem tudhatod, hogy valaha lesz-e folytatás. A 9-es azt vallja, hogy „Minden ajtót úgy kell becsukni, hogy később bármikor kinyithasd!” Hiába hiszed azt, hogy soha többet nem akarod látni. Tartogathat az élet fordulatokat.

11-es vagyok, mert: 11-én, vagy 29-én születtem:
A 11-es mesterszám. Vele semmi sem átlagos: a szakítás sem. Mivel ő éles eszű és éles szemű, ne akard kijátszani! Az egyetlen esélyed, ha őszinte vagy vele. Ne őt kritizáld, hanem saját magadról beszélj! Csak egyes számegyes személyben fogalmazz! Mondd pl. hogy „Én alkalmatlan vagyok arra, hogy….”, „Arra jöttem rá, hogy nekem ez nem megy.”. Ebben az esetben nem fogja megtámadva érezni magát. Persze az sem mód, ha sajnáltatod magad, vagy leminősíted önmagadat. Ekkor olyan magas labdát adsz fel neki, amit képtelen lesz nem lecsapni. Így viszont kiprovokálod, hogy lehordjon. A múlt összes hibáját megkaphatod. Ezt elkerülheted, ha ügyes vagy, és időben kitérsz előle.
    
22-es vagyok, mert: 22-én születtem:
A 22-es egy mesterszám. Ő a szélsőségek embere. Óriási magasságokat és mélységeket él meg, és amíg kapcsolatban vagy vele, te is. Lehet, hogy ez a hullámvasút elviselhetetlenné válik. Ha ki akarsz szállni, nem tudhatod, hogy épp fel, vagy leszálló ágban van-e. Ezért óvatosnak kell lenned. Hiszen fekvő emberbe nem szabad belerúgni. Rossz esetben mély depresszióba lökheted a szakítási javaslatoddal. De ha jól időzítesz, megrázza magát, és tovább lép. Ezt személyes sértésnek is vehetnéd. De csak abban az esetben, ha nem gondolod komolyan, hogy vége vele. Ha viszont eldöntötted, hogy lezárod a kapcsolatot, akkor ez a hozzáállás megkönnyíti a dolgodat. Szóval nincs okod megsértődni.

Így kell szereti téged!
A számmisztika leleplez

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top