Ezo

Mit üzennek a számok?

"Már megint egy 8-as!" A piros lámpánál várakozva megakad a szemed az előtted álló autó rendszámán, amiben több 8-as van. Azután a bevásárlás végeztével a 8-as pénztárnál találod magad. A bankkártyás fizetéskor veszed észre, hogy a pin kódodban is van 8-as. Haza érve természetesen a kapukód is tartalmaz 8-ast. Aznap este és másnap is megszámlálhatatlan 8-asba botlasz. Vajon miért? Üldöznek a 8-asok, vagy valamit üzenni akarnak?

A számok beszédesek, és most a számmisztika segítségével megfejtjük, hogy 1-től 9-ig mit is jelentenek. Ha két, vagy több jegyű számokról van szó, például házszám, irányítószám, rendszám, akkor össze kell adni a számjegyeket addig, amíg egy számjegyet kapunk. De van három úgynevezett mesterszám: a 11-es, a 22-es és a 33-as szám. Ebben az esetben nem kell összeadni. Nézzük sorban a számokat bárhol is jelennek meg:

Mit üzennek a számok?

1-es: Az 1-es a Nap száma. Azt üzeni, hogy a középpontban vagy, mint a naprendszerünkben a Nap. Akár tudod, akár nem, akár akarod akár nem. Sokan figyelik, hogyan oldod meg a nehézségeket, hogyan reagálsz, mennyire vagy rugalmas és optimista. Akkor leszel sikeres, ha példát mutatsz. Ezen túlmenően az 1-es mindig mindenben az újat szimbolizálja. Azt jelenti, hogy új dolgok jönnek be az életedbe. Fontos, hogy legyél nyitott és vállalkozó szellemű! És ne csodálkozz, ha szó szerint új időszámítás kezdődik! Garantált, hogy nagy kaland lesz.

2-es: A 2-es a Hold száma. Ahogyan a Hold visszatükrözi a Nap fényét, és közben hűségesen követi a Földet, úgy érdemes neked is asszisztálnod. Vagyis a sok 2-es azt jelzi, hogy keresd meg azt a csapatot, amelyikkel együttműködve haladhatsz előre. A 2-es a társat szimbolizálja. Természetesen ez lehet párkapcsolat, de lehet munkaközösség, baráti társaság és család is. Ezt utóbbi a 2-es másik jelentését mutatja: az anyaságot. Ha állandóan 2-esekbe ütközöl, nézd meg, hogy állsz ezzel a témával! Nagyon eltérő élethelyzetek lehetségesek.

3-as: A 3-as a Merkúr száma. A mitológiában Merkúriusz közvetítő volt emberek és istenek között. Szóval, ha állandóan 3-as számok vesznek körül, akkor úgy tűnik, információkat, embereket, eszméket kell közvetítened. Te is jobban fogod érezni magad, ha mindezt könnyedén, derűsen és közvetlen stílusban teszed. Ezen kívül tanulnod, tanítanod kell. Tudd, hogy az utóbbihoz nem kell katedra. Mivel a 3-as azt jelzi, hogy tanítasz, amint kinyitod a szádat. Mindettől népszerű leszel. Tehát ne lepődj meg, ha egyre többen keresik a társaságodat!

4-es: A 4-es a Föld nevű bolygó száma. A magyar nyelv tele van beszédes kifejezésekkel: két lábbal áll a földön, földhöz ragadt, földbirtokos, stb. Ez mind arra utal, hogy legyél józan, megfontolt, lassú, visszafogott! Ha a 4-es jön szembe, akkor azt tanácsolja, hogy szakíts időt a tervezésre, és vedd észre az apró jeleket! A részleteknek nagy jelentőségük van. Ez nem  kellemes feladat. Pedig hiányában elmaradnak az eredmények. Vagyis, ha szeretnél sikeres lenni karrierben, tanulásban vagy magánéletben, akkor hallgass a 4-esre!

5-ös: Az 5-ös a Jupiter száma. Jupiter, Fortuna Major, a Nagy Szerencse bolygója. Szerencsés vagy, ha a szemed folyton 5-ös számon akad meg. Ez azt jelenti, hogy melléd áll a szerencse. Ennek millió módja lehet. Ha munkát keresel, akkor találsz. Ha árulod az ingatlanodat, akkor jön egy vevő. Ha párra vágysz, akkor belép az életedbe a szerelem. Az 5-ös szerencséjének előfeltételei is vannak: rugalmasság, optimizmus, jóhiszeműség, nagyvonalúság, lelkesedés, jóindulat. Megvannak ezek benned? Akkor szerencsés szériád indul el.

6-os: A 6-os a Vénusz száma. Vagyis a szépség és a szerelem ott van körülötted. Látod, érzékeled? Nézz bele gyakrabban a tükörbe, és keresd meg, mi a legszebb rajtad! Tedd fel a kérdést magadnak, hogy mit szeretnek benned az emberek! Ha nem tudod választ, kérdezd meg! Szívmelengető dolgokat fogsz hallani. A 6-os azt üzeni, hogy itt az ideje, kimutatnod az érzéseidet, áramoltatnod a szeretetet, a rászorulókat anyagilag segítened. A 6-os azt ígéri, hogy cserébe az 5 érzékszerved gyönyöreit kapod. Vagyis élvezetek várnak rád.

7-es: A 7-es a Szaturnusz száma. Amennyiben sokszor meglátod a 7-es számot, feladatod kicsit befelé fordulni, meditálni, kívülről szemlélni a helyzeteket. Nem szabad bevonódnod. Csak akkor tudsz segíteni, akkor fogsz tisztán látni, ha megőrzöd a higgadtságodat. Ez vonatkozik téged érintő dolgokra is. A 7-es a legcsendesebb és legtitokzatosabb szám. Azt kéri, hogy tartsd meg a rád bízott vagy véletlenül hozzád került titkokat! Szóval legyél diszkrét! Ez egy rendkívül misztikus küldetés, ami nem igényel „közönséget”.

8-as: A 8-as a Mars száma. Közismert, hogy Mars harcias, energikus, vitális, céltudatos és karrierista. Ezek vonzóan hangzanak, vagy taszítanak? A visszatérő 8-as azt mutatja, hogy sikerek várnak rád, ha nem ítéled el a fenti tulajdonságokat. Tudnod kell, hogy ha bátor és bevállalós leszel, pénzügyileg is jól jársz. Ez egy olyan csábító ajánlat, amit nem utasíthatsz vissza. Tűzz ki nagy célokat, és tegyél is értük! A 8-as nem csodavárásról és „sült galambok repkedéséről” szól, hanem aktivitásról, elszántságról és tettvágyról.

Számmisztika a hétköznapokban

9-es: A 9-esnek nincs bolygója, mert hozzá tartozik az egész naprendszer. Ha folyton 9-eseket veszel észre, akkor tudnod kell, hogy nincsenek korlátok, tied az egész világegyetem. Ez remekül hangzik, ugye? Mindennek előfeltétele, hogy maradj jó: jószívű, jóindulatú, jólelkű, jóhiszemű, szóval jó ember! A humanitás, az emberség és az őszinteség csodát fog hozni neked. A 9-es naivitást és idealizmust is szimbolizál. És azt, hogy ne bánd, ha ilyen vagy! A gyermeki tisztaság, a becsületesség csak hosszú távon kifizetődő.

11-es: A 11-es mesterszám, bolygója az Uránusz, ami mindig szokatlan, váratlan, újszerű kihívásokat szimbolizál. Ha sokszor látsz 11-est, szükség lesz az intuíciódra és a kalandvágyó részedre. Persze csak akkor, ha jól akarsz kijönni a szituációból. A 11-es bolondos szám: mindig kilóg a sorból, és nem érdekli, hogy értik-e, vagy sem. Mivel nem feladata a megfelelni akarás. Legyél nyitott, és őrizd meg az érdeklődésedet! Ja és persze ne lepődj meg semmi váratlan fordulaton. Ami most vár rád, az hasonlatos lesz egy hullámvasúthoz. Kalandra fel!
    

A(z) “Hiszel a számmisztikában?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen!

22-es: A 22-es egy mesterszám, bolygója a Plútó. Ezt pár éve visszaminősítették kisbolygóvá, mert annyira nem értik. És amit az emberek nem értenek, attól félnek. A 22-es valóban félelmetes szám, mert hipnotikus erő van benne. Izgalmas, főnixre emlékeztető képességekkel van megáldva. Ha sok 22-est veszel észre, akkor tudd, hogy hamarosan hamvaidból fogsz feltámadni, mint a főnix madár. Nem kizárt, hogy ez nagy bátorságot kíván tőled. De tuti, hogy megéri. Sőt, nagyon megéri. Ugyanis nagy volumenű, messzire mutató sikerek várnak rád.

33-as: A 33-as egy mesterszám, bolygója a Neptunusz. Szívmelengető, ha sok 33-ast látsz. Mert a 33-as a szeretetteljes, gyengéd segítőkészséget szimbolizálja. Lehet, hogy neked van szükséged erre. Akkor biztosan megkapod. Ezzel párhuzamosan lehetsz te az, aki reményt és vigaszt nyújtasz a rászorulóknak. Vigyáznod kell, mert a 33-as a zavaros, nehezen átlátható helyzeteket is jelzi. Ha döntened kell, legyél óvatos, mert lehet, hogy ködösen látod az adott szituációt. Most bölcsen teszed, ha a megérzéseidre hallgatsz.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top