Ezo

Az angyalok üzenik: ez az év az előrelépésről szól

Az angyalokat idén is megkérdeztük, milyen lesz az idei év, ebben pedig ezúttal is Doreen Virtue egyik magyar tanítványát, <a href=http://www.angyalhid.hu/ > Mayer Andrea </a> angyalszakértőt hívtuk segítségül. Az angyalok üzenetét ő tolmácsolja a Nők Lapja Café olvasóinak.

Támogató energiák

Az előző évekkel ellentétben a 2014-es évben erős energetikai hatások támogatnak bennünket, ám ahhoz, hogy minél teljesebb, kiegyensúlyozottabb, egészségesebb és boldogabb életet élhessünk, kulcsfontosságú megérteni és megtanulni a forrásenergia áramlását életünk különböző területein. Tudatosságunk középpontjába egyre gyakrabban az “adott pillanatban való jelenlét” kerül, erre alapozva hozzuk meg döntéseinket.

Minden, amit teszünk, megsokszorozott hatással lesz ránk és környezetünkre. Nem tudunk hibázni, mert minden lépésünk – attól, hogy merünk lépni – ilyen vagy olyan formában előrébb visz bennünket. Nem számít az sem, hogy első látásra talán rossz dolognak minősített helyzetek tűnhetnek fel előttünk. Minden helyzetnek több különböző szintű kimenetele van, és mi azt fogjuk megtapasztalni, amivel gondolati, érzelmi és energetikai szinten azonosulunk. Ez összhangban áll életfeladatainkkal is, és magában hordozza a gyógyulás lehetőségét.

Ha tehát meg akarjuk tapasztalni spirituális erőnket, most sokkal nagyobb eséllyel tehetjük meg, mint eddig. Persze ez még mindig nem jelenti azt, hogy egy csettintéssel mindent rózsaszínűvé varázsolhatunk, de jelentősen lerövidíthetjük a beteljesülés útját és idejét, így nem kell hosszú hónapokat vagy éveket töltenünk vele. Viszont ez azzal a következménnyel jár, hogy óvatosan kell bánnunk gondolatainkkal és szándékainkkal, mert mielőtt komolyan vennénk, már a beteljesedés útjára is léphet, akár a “jó”-ra, akár a “rossz”-ra fókuszálunk.

Most pedig nézzük, hogy a fentiek tükrében milyen kihívásokkal fogunk szembenézni ebben az évben életünk különböző területein!

Az angyalok üzenik: Ez az év az előrelépésről szól

Mi vár ránk a párkapcsolatokban?

Ebben az évben, különösen márciustól kezdődően, felerősödnek a kapcsolatok érzékeny pontjai. Azok a kapcsolatok, amelyekben nem áramlik a szeretetenergia, amelyekben sok a kibékíthetetlen összeütközés, harc, meg nem értés, amelyekből eltűnt a szeretet, a szerelem, és csak félelemalapú döntések tartják össze, ebben az időszakban megkapják az esélyt a méltóságteljes befejezésre. Azok a kapcsolatok viszont, amelyek stabilak, harmóniára, szeretetre, egymás kölcsönös tiszteletben tartásra épülnek, amelyekben a férfi és a női energia kiegyensúlyozottan, egészségesen van jelen, ebben az időszakban még jobban megerősödnek és elmélyülnek.

Mit tehetnek az egyedül élők, hogy párjukra leljenek?

Első lépésként meg kell vizsgálniuk a párkapcsolatra irányuló gondolataikat, szándékaikat: Valóban vágynak-e párkapcsolatra? És ha igen, miért? Mit várnak tőle? Mennyiben van még mindig jelen az előző párkapcsolatok energiája?

Ha mindezekre a kérdésekre sikerült őszinte, hiteles válaszokat adni, akkor nincs más hátra, mint a sikeres teremtés lépéseinek kivitelezése:

– Kristálytisztán kell látnunk (segít a meditáció és az intenzív vizualizáció), hogy milyen típusú partnerre és kapcsolatra vágyunk. Minél pontosabban meg tudjuk ezt fogalmazni, annál pontosabb lesz az eredmény.

– Rendszeresen idézzük fel és éljük át testi szinten is azokat az örömteljes és pozitív érzéseket, amelyeket a kapcsolat megvalósulásának gondolata okoz bennünk.

– Követnünk kell belső vezettetésünket – akik az angyalokkal együtt dolgoznak, természetesen angyali vezettetést is kapnak ezen a téren –, amely cselekvéseinket irányítja.

A társunk megtalálásához nem kell hegyeket megmozgatnunk, bármely pillanatban, bármely profán helyzetben beléphet életünkbe, ha készen állunk fogadni őt.

Mit tehetünk a családi béke és a harmonikus családi élet érdekében?

A párkapcsolatoknál említett tényezők természetesen nagymértékben befolyásolják családi életünk minőségét. A társunkat megválaszthatjuk, de a gyermekeinkkel és a szüleinkkel már más a helyzet. Viszont ezekre a kapcsolatokra is érvényesek az energiaáramlás szabályai. Ha megértjük, hogy minden kapcsolatunk egy életfeladatunk, és életutunk részét képezi, akkor kezelni tudjuk a kapcsolatainkban rejlő kihívásokat is, amelyek mind-mind földi tanulásunkat, fejlődésünket szolgálják.

A kapcsolatok megközelítése kulcsfontosságú: képesek vagyunk-e a kihívások közepette megmaradni a szívközpontunkban, és minden kihívásra a szeretet nyelvén válaszolni? Ez attól függ, milyen mértékben érzünk szeretetet önmagunk iránt. Ezt a szintet senki nem tudja felülteljesíteni. Csak olyan mértékben tapasztalunk szeretetet mások irányában, amilyen mértékben az önmagunk iránti szeretet jelen van. Ha ezen a területen dolgunk van, akkor ezzel a lépéssel kell kezdeni spirituális munkánkat, és rövid időn belül csodákra számíthatunk.

Mire számíthatunk a munka és a hivatás területén?

Ezen a területen is a kapcsolatoknál említett információ a kiindulópont, hiszen a hivatásunk, a munkánk is kapcsolatokra épül, illetve még egy további kapcsolati dimenziót is magában foglal: milyen a viszonyunk azzal a munkával, illetve hivatással, amit éppen végzünk? Milyen szinten tölt el bennünket örömmel, elégedettséggel az a munka, amit nap mint nap végzünk? Jól érezzük-e magunkat a munkahelyünkön, örömteljesek, támogatóak, barátságosak-e a munkahelyi kapcsolataink?

Mindezen kérdésekre adott válaszok tükrében fogjuk megérteni, mi vár ránk ebben az évben ezen a területen. Ha megérett az idő (energia) valamely területről a továbblépésre, akkor ebben az évben az intenzív támogató energetikai körülmények miatt könnyedén válthatunk. A tudatos és a sikeres teremtés szabályai itt is érvényesek.

Az angyalok üzenik: Ez az év az előrelépésről szól

Milyen tanácsot adnak az anyagiak, a pénz és a bőségünk megteremtése terén az angyalok nekünk?

A legtöbb ember ezen a téren érzékeli a legnagyobb kihívásokat. Ez nem meglepő, ezen a területen érezhetjük úgy, hogy a legnagyobb próbának vagyunk kitéve.

Mikroszinten, ha nagyobb pénzügyi szabadságra és bőségre vágyunk, első lépésként meg kell szabadulnunk az áldozat- és szegénységtudatosságunktól. Fel kell építenünk azt az énünket, amely korlátlan bőséget és pénzügyi szabadságot élvez a jelen pillanatban. Ezzel az erővel minden ember rendelkezik, mégis ezen a ponton szokott meghiúsulni a sikeres bőségteremtés folyamata.

Képzeljük csak el, micsoda kihívás a kifizetetlen számlák és a nyomasztóan üres bankszámlák társaságában a jólét érzését nap mint nap felidézni és aszerint viselkedni. A spórolás, a szükségből indított pénzügyi akciók sok ember számára alapmagatartást jelentenek, ezek energiája meghatározza a realitást. A pénz kiadásához, a túlköltekezéshez fűződő félelem és bűntudat szintén gátolja a bőség életünkbe történő beáramlását.

Nagyon fontos a realitásunk megváltoztatásához itt is megérteni és megváltoztatni az energia áradásának irányát és minőségét. Az nem számít, ha a bőségteremtés folyamatának kezdetén csak kevés anyagi eszköz áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy örömmel és békével költsünk. Nem meggondolatlan pénzszórásra kell gondolni, hanem a pénzünk kiadásakor átélt érzelemre és az abban rejlő energiára. Ha békével és annak örömével fizetjük be a telefonszámlánkat, hogy élveztük az érte kapott szolgáltatást, akkor már képesek voltunk pozitív irányban megváltoztatni energiánkat.

Makroszinten a pénzügy élet területén ennek az évnek az első felében még nem lesznek látványos változások. Az év második felében, október környékén a pénzügyi intézmények, illetve a pénzpiac vonatkozásában átrendeződés várható. Akiknek nagyobb megtakarításaik vannak, azoknak érdemes elgondolkodniuk tartós és értékálló befektetéseken.

Az angyalok üzenik: Ez az év az előrelépésről szól


Mi a legfontosabb, amit tudnunk kell egészségünk megtalálásának, megőrzésének érdekében?

Minél magasabb szinten értjük az energia működését, és minél magasabb szintre emeljük létezésünkről alkotott tudatosságunkat, annál nagyobb eséllyel tudjuk életünk eseményeit olyan módon kezelni, amely összhangban áll lélekfeladatainkkal. Ez önmagában már betegségmegelőzést jelent. A betegség holisztikus értelemben nem más, mint egy jelzés a bensőkből arról, hogy valami – vagy akár több dolog is – nagyon nincs a helyén életünkben. Minél több területen hárítjuk a pozitív irányú változtatás szükségességét, annál nagyobb az esély arra, hogy a megrekedt energia testi egészségünket is kikezdi. Ha ez már megtörtént, akkor a hagyományos betegség- és tünetkezelés mellett létfontosságú, sokszor életmentő körülmény lehet, ha elgondolkodunk a fent körülírt élethelyzeteinken és azok megoldásain.

A 2014-es év kulcsszavai

Integráció: azaz hogyan illesztjük be az energia áramlását életünkbe. Még mindig gyakran próbálunk félelemből vagy szükséghelyzetből teremteni, s ez betölti életünket, és így nem ad teret az “új” életünkbe való áramlásához. A “régi” elengedése az egyik legfontosabb lépés az új minőségek teremtésében. Előző éveink főként erről szóltak.

Szándék: mennyiben ismerjük fel azt a tényt, hogy realitásunk társteremtői vagyunk. Kristálytiszta szándékkal irányítani tudjuk az energia áramlásának útvonalát.

Összehangolás, megfelelés: elengedhetetlen kellék, mert enélkül megrekedünk. Ha energiánk gondolati, érzelmi, spirituális szinten nincs összhangban a szándékainkkal, akkor semmi nem fog működni életünkben.

Elfogadás, megengedés: a sikeres teremtés egyik legfontosabb fázisa. Legyünk képesek megengedni magunknak, hogy az energia szabadon áramolhasson életünkben és testünkben.

Hitelesség: mennyiben köteleztük el magunkat őszinteségre önmagunk és mások felé. Képviseljük-e hitelesen minden körülmények között a saját igazságunkat?

Mester-tudatosság: annak megértése, hogy a harmadik dimenziós létünk energiájának mesterei vagyunk. Ez születési előjogunk. Ha életünket áldozatszerepből közelítjük meg, akkor devalváljuk ezt az erőt önmagunkban, és elfogadjuk azt, ami az utunkba kerül, anélkül hogy hatnánk rá. Ez a félelemalapú gondolkodás, amely félelemalapú eredményekhez vezet. Amíg nem tudatosítjuk magunkban, hogy mesterei vagyunk erőnknek, addig nem tudjuk használni sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése