Ezo

Így vonzd be a szerelmet feng shuival

A Yin–Yang páros gyertya használatát, szerelemvonzó és -erősítő hatását asztrológus bloggerünk mutatja be.

A Valentin-nap hazánkban is egyre népszerűbb ünnep. Ilyenkor az egyik legcsodálatosabb emberi érzelem, a szerelem, a szeretet kerül a figyelem középpontjába. Aki épp szerelmes, azt szeretné, ha ez örökké tartana; aki pedig épp nélkülözi ezt az érzést, az is vágyik rá…

 

Így vonzd be a szerelmet Feng Shui-val

Ebben segít a Yin–Yang páros gyertya. A Yin–Yang páros gyertyákat nagyon sokan ismerik, mégis úgy gondolom, nem árt – sőt ebben az időszakban kifejezetten hasznos – beszélni mágiájukról. Ezek segítségével, napi 10 perces használatukkal megerősíthetjük párkapcsolatunkat, vagy akár új párkapcsolatot is bevonzhatunk!

 

Így vonzd be a szerelmet Feng Shui-val

 

A Yin–Yang gyertya két félből tevődik össze. A két fél gyertya a párkapcsolatban szereplő két felet jelképezi, akik – mikor találkoznak – két külön ember, két külön egyéniség. E két külön ember akkor lesz egy pár, amikor fellobbannak a szerelem, szeretet lángjai, melyek egy egységbe olvasztják őket. Ezt teszik a Yin–Yang gyertyák is: amikor meggyújtjuk őket, rövidesen egybeolvadnak, onnantól pedig már egy gyertyáról beszélünk. A gyertyák színei jelképezik egyéniségünket.

Így vonzd be a szerelmet Feng Shui-val

Azt, hogy mi alapján válaszd ki a gyertyák színét, megtudhatod a Lét Könnyűsége blogban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top