Ezo

A tettek és az érzelmek hete

Tavasszal nemcsak a természet éled újra, de bennünk is megszületnek az új vágyak, amik egyre erősebbekké válnak, egyre sürgetőbb hívást érzünk magunkban, hogy megvalósítsuk ezeket, mígnem ezen a héten eljön a tettek pillanata is. Pontosabban a tettek pillanatai, mert ezekből jó néhány lesz. Hogy mit tegyél, azt most elmondja a Nők Lapja Café asztrológusa, R. Kövér Balázs.

Tudod, mi a sikeres emberek 7 napi szokása? Vagy ismered a kreatív emberek 18 trükkjét? Esetleg tisztában vagy vele, hogy mi az önmegvalósító személyiség 21 ismertetőjele? Vagy a teremtő erő 6 titka? Tudom, hogy az interneten, a közösségi oldalakon százával keringenek a hasonló listák, és napról napra egyre több készül belőlük. Ezek titka egy pontban összefoglalható: Mindenki szereti azt hinni, hogy végre valaki 7, 18, 21, 6 vagy akármennyi rövid pontban majd átadja a siker és a boldogság (bónuszként a megvilágosodás) titkát. Azután, amikor elolvasod ezeket a listákat néha fellelkesedsz, de nem változik semmi. Máskor fel sem lelkesedsz, csak csalódottságot érzel, és megint csak nem változik semmi az életedben. Hogy miért? Mert ezekből a listákból gyakran kimarad egy igen apró, de lényeges információ. Íme tehát, a listák listája, az egyetlen, amely tartalmazza az összes olyan fontos ismeretet, ami a többi listából gyakran kimarad!

A tettek és az érzelmek heteA mi listánk 8 különlegessége

1, Különleges, mert az asztrológia több ezer éves bölcsességét hordozza.
2, Különleges, mert több spirituális hagyomány tudásának ötvözete.
3, Különleges, mert sokkolóan rövid!
4, Különleges, mert érthető.
5, Különleges, mert nem beszél mellé.
6, Különleges, mert azonnal rávilágít, hogy eddig hol volt a hiba.
7, Különleges, mert azonnal képes leszel alkalmazni a listában leírtakat.
8, Különleges, mert mindenkinek tudsz vele segíteni.

5 dolog, amit ez a lista megváltoztat az életedben:

1, Mostantól közelebb kerülhetsz a céljaidhoz, és könnyebbe elérheted azokat.
2, Még a teljesen elrugaszkodott céljaid is megvalósíthatóvá válnak.
3, Sikeresebb leszel a munkádban.
4, Boldogabb lesz a párkapcsolatod.
5, Minden listát más szemmel nézel majd, és végre minden olyan tanács, ami eddig használhatatlannak bizonyult ezekről a listákról értelmet nyer majd!

A Listák Listája

A mi listánkat nyugodtan nevezhetjük a Listák Listájának, hiszen ha megismered ezt a listát, és megtanulod (hidd el, ez könnyebb lesz, mint gondolod), akkor minden lista minden pontjával vegyítheted ezt a csodás módszert (amelyet mindjárt átadunk neked), és innentől fogva minden lista tényleges hasznosnak bizonyul a kezedben. Felkészültél? Ha igen, akkor vegyél egy mély levegőt, és olvass tovább!

A siker és a boldogság valódi titka 1 (azaz egy) pontban: CSELEKEDJ!

A Listák Listájának magyarázata:
Igen, tudjuk, hogy ez a lista olyan sokkoló, olyan forradalmi, és olyan új, hogy szükséges egy kis magyarázat hozzá. Igen, tudjuk, hogy jobb lenne, ha azt írtuk volna, hogy “A sikeres ember minden reggel tornáznak egy órát.” Te pedig megnyugodhatnál volna, hogy végre megvan a boldogtalanságod oka, a torna lesz az. Vagy elhatározhattad volna, hogy majd egyszer talán tornázol. Mondjuk nem reggel, hanem este (biztos az is elég). De a mi listánk direkt és tudatosan nem ad teret a kibúvóknak, a spirituális maszlagnak, vagy a tévedés lehetőségének. Egy pont, egy szó, és ez bizony a siker és a boldogság titka is (kis módosításokkal a megvilágosodáshoz is elvezet).

Lássuk, teljesült-e a 13 ígéretünk!

1, Ígéret: a listánk különleges, mert az asztrológia több ezer éves bölcsességét hordozza.
A bolygók, a csillagjegyek, és a házak, és minden más jelölő a horoszkópban azt mutatja, hogy milyen lehetőségeink vannak, mikor, milyen vél érdekében mit érdemes, mit lehet megtennünk. Azaz: mit és mikor cselekedjünk, tehát cselekednünk nekünk kell, a csillagok ezt nem teszik meg helyettünk.

2, Ígéret: a listánk különleges, mert több spirituális hagyomány tudásának ötvözete.
Minden spirtuális hagyomány ismeri, és hirdeti a cselekvés törvényét, azaz azt, hogy ha teszel valamit a céljaidért, akkor az Univerzum is tesz valamit (gyakran jóval többet, mint te) ugyanezekért a célokért. Ahogy azt nemrég ugyanitt írtam, erre utal a magyar mondás, miszerint segíts magadon és az Isten is megsegít. Tehát: cselekedned neked kell.

3, Ígéret: a listánk különleges, mert sokkolóan rövid!
Ez azt hiszem nem igényel magyarázatot. Egyetlen egy szó, nyolc betű, nem hiszem, hogy lenne rövidebb lista a témában.

4, Ígéret: a listánk különleges, mert érthető.
Ugye, hogy érthető: cselekedned kell, nem csak gondolkodni, nem csak tervezgetni, nem az okokat boncolgatni, nem a hibást keresni, nem az akadályokat sorolgatni, hanem cselekedni. Milyen egyszerű.

5, Ígéret: a listánk különleges, mert nem beszél mellé.
Ugye, hogy nem? Ha nem cselekszel, azért nincs eredmény, mert nem cselekszel. (Nem pedig azért, mert a misztikus erők összefogtak ellened.)

6, Ígéret: a listánk különleges, mert azonnal rávilágít, hogy eddig hol volt a hiba.
Ugye, hogy már érted? Cselekedni kell, és annak mindig lesz eredménye. Lehet, hogy egyszerre csak egy lépést teszel meg a célodért, a sikeredért, a boldogságodért, de az az egy pont egy lépéssel visz közelebb ezekhez. De ha nem cselekszel, akkor nem lesz eredmény. Egyszerű.

7, Ígéret: a listánk különleges, mert azonnal képes leszel alkalmazni a listában leírtakat.
Már most cselekedhetsz. Nem, a holnapi cselekedet nem jó. A listánk nem a holnapi napodról szól. Ez a lista kizárólag ma érvényes. Sőt! Kizárólag most. Most cselekedj. Ne majd.

8, Ígéret: a listánk különleges, mert mindenkinek tudsz vele segíteni.
Bárkinek átadhatod ezt a listát. Bárkinek megmondhatod, hogy mit kell tennie a sikerért. Igen, azt kell tennie, hogy tennie kell valamit. Azt amit ott és akkor tenni lehet. Lehet, hogy ez egy apróság lesz, ami látszólag jelentéktelen. Nem baj, meg kell tenni.

9, Ígéret: mostantól közelebb kerülhetsz a céljaidhoz, és könnyebbe elérheted azokat.
Pontosan annyival kerültél közelebb a céljaidhoz, amennyit betartasz a listából. Azaz, ha teszel valamit, akkor annyival leszel közelebb, amennyit tettél.

10, Ígéret: még a teljesen elrugaszkodott céljaid is megvalósíthatóvá válnak.
Ha teszel értük semmi sem elrugaszkodott. Próbáld ki!

11, Ígéret: sikeresebb leszel a munkádban.
Cselekedj, azaz csináld a munkádat, és ne a kifogásokat keresd, ne a főnöködet szidd, vagy ne azt nézd, hogy milyen más módon bizonyíthatnád be, hogy ez nem a neked való munka. Ha tényleg nem, akkor: cselekedj. Keress egy másikat, vagy fogj saját vállalkozásba, de ne arra várj, hogy majd egy fejvadász felismeri a rejtett értékeidet!

12, Ígéret: boldogabb lesz a párkapcsolatod.
Tegyél érte, hogy boldogabb legyen. Cselekedj olyasmit, amiről már régóta tudod, hogy meg kellene tenned. Ha nincs párkapcsolatod, de szeretnél, tegyél azért, hogy legyen! Irány egy párkereső iroda, egy társkereső honalap, egy buli, és mindenek előtt: egy tanácsadó, egy önismeretei kurzus, egy csoportfoglalkozás, stb!

13, Ígéret: minden listát más szemmel nézel majd, és végre minden olyan tanács, ami eddig használhatatlannak bizonyult ezekről a listákról értelmet nyer majd!
Minden lista annyit ér, amennyit megvalósítasz belőle, amennyit cselekszel a hatására. Ennyi. A listák olvasgatása nem fog sikeressé tenni. A cselekvés igen.

A tettek és az érzelmek hete

A lista asztrológiai aktualitása

Hogy miért most tesszük közzé a siker és a boldogság valódi titkainak teljes listáját? Nagyon egyszerű. Kedden a Nap és a Mars szemben állnak egymással. Ez a bolygóállás pedig a cselekvés és a lustaság, a tettek és a siker kapcsolatáról szól. Arról, hogy most megtanulhatjuk, amiért teszünk, az sikerül. Amit ellustálkodunk az pedig csak feszültséget és agressziót generál bennünk.

A lista spirituális kiegészítése

A cselekvés fontosságénak hangsúlyozása természetesen semmilyen módon sem vonja kétségbe, vagy érvényteleníti a gondolataink teremtő erejét, sem pedig a belső hangok és képek fontosságát. Annál inkább sem, mert szombaton a Vénusz és a Neptunusz együtt állnak. A két bolygó együttállása izgalmas időszak, amikor a belső hangunk, a megérzéseink és az érzelmeink egyaránt felerősödhetnek, az álmaink színesebbek és emlékezetesebbek lehetnek. Most a teremtő erőnk is megnő, hiszen a Vénusz szimbolizálta anyagi javak találkoznak a Neptunusz szimbolizálta spirituális erővel. De. Ha betartjuk az egyszerű, egyszavas listánkat, és cselekszünk is, nemcsak a gondolatainkkal teremtünk, nemcsak álmodozunk, és nemcsak spirituális útmutatásokat hallgatunk, akkor a teremtésünk, a sikerünk és a boldogságunk gyorsabban megérkezik a fizikai síkra. És ez igen fontos! A Vénusz- Neptunusz együttállás párkapcsolatokra gyakorolt hatásáról a hétvégi szerelmi horoszkópban olvashatsz majd jegyekre lebontva.

A hét gondolata: “Gyakran bármilyen lépés jobb, mint a nem lépés, különösen, ha már hosszú ideje élsz egy boldogtalan helyzetbe ragadva.” – Eckhart Tolle

 

Logikusak a Szüzek, békét teremtenek a Mérlegek – Heti asztrológiai tendenciák

A Kosok talán nem is értik, honnan jött ez a hihetetlen nagy életigenlésük, és a boldogságuk a héten. Ők most mindenkivel kedvesek, bár a munkában kicsit lustálkodnának. A Bikák zavarosnak találhatják ezt a hetet. Nekik fontos meghallaniuk a belső hangjukat és figyelni az éjszaka látott álmaikat! Az Ikrek szeretnék, ha a környezetük végre támogatná őket a terveikben. Ez meg is történik a héten. A Rákok olyanokkal találkozhatnak, akikkel talán évekkel vagy évtizedekkel ezelőtt volt idejük és lehetőségük beszélgetni. Az Oroszlánok végre megteszik, amit eddig csak halogattak. A Szüzek most különösen jók lesznek a tanulásban, és minden logikai összefüggés megértésében.

A Mérlegek békét szeretnének teremteni, és a családi békét meg is valósíthatják. A Skorpiók tanárnak érezhetik magukat, hiszen sokan követik őket, és sokan inspirálódnak belőlük. A Nyilasok lendületre cserélhetik a csüggedést, és ez igencsak fontos lehetőség a számukra, hiszen épp kezdenek elkeseredni. A Bakok felismerhetik, hogy mit felejtettek el, és gond nélkül kijavíthatják a feledékenységüket. Sőt! Még előnyük is lehet belőle. A Vízöntők végre mozoghatnak kedvükre, hiszen a testük mozgást kíván, és most a lustaság is messzire kerüli őket. A Halak pedig gyorsabban megoldanak egy feladatot, mint azt bárki gondolná, így lesz idejük magukra. Fontos, hogy magukra, és nem az újabb feladatokra!

A tettek és az érzelmek heteA hét könyve

Pam Grout: E2 – A bizonyíték, hogy gondolataid alakítják a valóságot

Az E a négyzeten könnyed kísérleti kézikönyv egy komoly témáról. Egyszerű kísérletsorozat, amely során bebizonyosodik, hogy a valóság képlékeny, a tudatosság felülkerekedik az anyagon, és életünket az elménk alakítja. Igen, jól olvastad. Bebizonyosodik. A szám szerint kilenc kísérlet, amelyek egyenként és összességükben némi időt, ellenben nulla anyagi ráfordítást igényelnek, beszédesen és ékesen demonstrálják, hogy a spirituális törvények pontosan olyan kiszámíthatóak, mint a gravitáció, és annyira állandóak, mint Newton mozgástörvényei.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top