Aktuális

A kebelbarát kozmetika

Az idei õszön durran a testkozmetika nagyágyúja, az SPM digimell készülék, amellyel a világon elõször a nõk kockázat- és fájdalommentesen feszesíthetik, formálhatják mellüket, korrigálhatják a nõiesség szimbólumának szépséghibáit.




Kozmetikai statisztikai adatok szerint minden második nő elégedetlen a mellével, miközben 90 százalékuk tartja a legfontosabb testrésznek.
Nemcsak az idő múlása, hanem a napsugarak, a szolárium, az élelmiszerekben található méreganyagok, a stressz is mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a feszességért, rugalmasságért felelős egyes kollagén helyett az öregebb bőrökre jellemző keményebb, merevebb hármas kollagén termelődjön. Ez az oka annak, hogy a bőr megnyúlik, ráncosodik, és a mellek elveszítik tartásukat, formájukat. A terhesség és a fogyás-hízás váltakozó üteme is rendkívüli módon igénybe veszi a kebleket, és a kötőszövet az ilyen mértékű terhelésre megnyúlással válaszol.





Feszesítő légnyomás


A probléma kockázatmentes és elérhető megoldására kifejlesztett mellapplikátor egyedülálló módon tisztítja meg a szöveteket a méreganyagoktól. A pH-érték újra normális lesz, és a hármas kollagén termelődése ismét beindul, aminek eredménye: feszesebb, rugalmasabb és formásabb keblek.





A módszer egyedisége abban rejlik, hogy az applikátort légmentesen a mellre helyezik, s itt a problémának megfelelően váltakozik a vákuum és a normál, atmoszférikus nyomás. A negatív nyomás, vagyis a vákuum alatt kitágulnak a kapillárisok, a kötőszövetet átjárja a friss vér, a tápanyagok, az oxigén, amit az atmoszférikus nyomás követ. Ilyenkor az “elhasznált” vért, a nyirok és anyagcsere végtermékeit a véráramba pumpálja, amelyek a vesék irányában távoznak. Ezzel egyedülálló módon belülről tisztíthatók a mell szövetei, és az, a normál pH érték hatására formássá válik, megemelkedik, feszes lesz. A kezelés fájdalommentes, nem jár kellemetlen érzéssel, csak lágy, kellemesen váltakozó, ritmikus szívó- és nyomóhatás érzékelhető.

Otthoni ápolás

A hatást tovább fokozhatjuk a speciális mellápoló készítményekkel. A Formula Stick például sejtnövelő és mellemelő fibrostimulint, az A-xion energiahab fiatalító és szuper feszesítő fagyöngyöt tartalmaz. A termékek segítenek abban, hogy a jó eredmény tovább tartson. Valamint felkészítik a kényes testtájat a sálak, garbók szintén erősen igénybevevő hónapjaira.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top