Aktuális

Hajni gondjai megoldódtak

"Segítsetek!" – kérte Hajni levélben a Szépítõket. Elkeseredett kérésének az volt az oka, hogy a hajával egyáltalán nem tudott mit kezdeni, ráadásul állandó súlyproblémával is küszködik, mint sok háromgyermekes anyuka.




Azt az öt-hét kiló fölösleget nem tudja leadni, ezért legtöbbször hosszú, bő felsőkkel takargatja magát.

Laci az arc körül hátrafelé növekvő, hátul a nyakban viszont az arc felé hosszabbodó frizurát vágott Hajninak. A klasszikus, melírozott színt úgy változtatta meg, hogy az arc körüli részen szőkére festett két tincset, a többit a saját árnyalatához közelire színezte.


Kata 15-ös fényvédő faktoros Facefinity szupertartós alapozóval kezdte a sminket, majd az íveltté varázsolt szemöldököt



Eyebrow Pencil szemöldökceruzával rajzolta tökéletesebbre, a kupakon lévő fésű segítségével pedig formára igazította. A szemhéj kicsit erősebb lett, a Max Factor Black Angel őszi-téli trendkollekciójából választott, Earth Spirits 130-as lilásbordó árnyalátának segítségével. A szempillákat a Lashfinity szupertartós szempillaspirállal emelte ki még jobban, mely nem kenődik, és egész nap szép marad. A szájra barnásbordó, fényes rúzs került, a Lasting Colour tartós ajakrúzs 238-as árnyalata, szintén az Angel őszi-téli kollekcióból.





A csónakkivágás és a vállat szabadon hagyó fazonok nagy kedvencek az idei téli divatban. Többféleképpen viselhetők, akár önmagukban – mint a képen látható csíkos pulcsi –, de ráhúzhatók garbóra, kerek nyakú, hosszú ujjú pólóra, sőt, ingre, blúzra is! Csak egy kis fantázia kell, és szuper összeállításokat kreálhatunk. A felsőhöz Anita térdig érő, bézs bőrszoknyát választott, amely akár klasszikusnak is mondható, de az aszimmetrikus megoldás miatt inkább erősíti Hajni amúgy is karakteres megjelenését (Mango, bizsu: Promod, cipő: Horváth Cipő)






Hajnit sikerült meggyőzni arról, hogy nem szükséges feltétlenül bő cuccokba bújni ahhoz, hogy alakján korrigálni tudjon. Felvehet például egy enyhén csíkos nadrágkosztümot, amelynek jó fazonú a nadrágja, rövidebb blézerrel, csípőn viselhető széles övvel, és mintás felsővel. Ezek elterelik a figyelmet a deréktáji súlyfeleslegről (Mango, bizsu: Promod)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top