Aktuális

Jelentkezzen, megszépítjük!

Sokan úgy vélekednek, hogy csak a fiataloknak érdemes törõdniük kinézetükkel, egy bizonyos kor után már úgyis mindegy a külsõ. Óriási tévedés ez, hiszen minden korosztálynál lényeges kérdés az ápolt, igényes megjelenés.




Minden nőnek és férfinak kortól függetlenül meg kellene találnia a számára legelőnyösebb külsőt. Betti ötvenkilenc éves korában vállalkozott a megszépülésre, amelyre huszonhét éves Krisztina lánya is elkísérte.

Laci, Betti hajának színezésekor egy meleg és egy hideg színt párosított, majd kapcsolat nélküli vágással egy enyhén aszimmetrikus formát alakított ki.





Kriszta haját háromféle színnel melírozta nagyon finoman, majd a frizurát csúsztatott vágással alakította ki. A cél az volt, hogy meghagyja a haj természetes göndörségét.

Kata átrajzolta Betti szemöldökét, mert túl vékony volt a modern külsőhöz. Szemhéjára fényes, szürkésbarnás festék került, szájára barack szájfény.






Krisztina bőre csupán egy vékony, fényes alapozót igényelt.

Kata krémes állagú, pirosas-bronzos szemhéjfestéket használt, hogy kiemelje Krisztina kék szemeit. Szempilláit tincsesre spirálozta, szájára élénkpiros rúzst tett.

Anita a pirosra helyezte a fő hangsúlyt anyja-lánya öltöztetésénél, mivel ez az a szín, amely minden esetben hatást gyakorol a környezetre, s rendkívüli módon feldobja megjelenésünket. Érdemes pirosat viselni, ha valaki magára akarja vonni a figyelmet, ha határozottnak szeretne látszani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top