Aktuális

Bõrnek tetszõ ünnepi finomságok

Az Estée Lauder minden év karácsonyán varázslatos illatszetteket, elegáns bõrápoló dobozkákat, gazdagon díszített, aranyszínû krémparfüm- és púderkompaktokat dob piacra, hogy megkönnyítse az ajándékozást. Ráadásul ezek a szemet gyönyörködtetõ kozmetikumok kedvezõ, ünnepi árakon kaphatók.





Kompaktgyűjtőknek

Az Estée Lauder 1968 óta minden karácsonykor bemutat egy-egy csodálatos krémparfüm- vagy kompaktpúder-kollekciót. Ezek a szinte művészi kivitelű aranykompaktok korlátozott számban és ideig kaphatók csak, amelyek az év folyamán világszerte gyűjtőket toboroztak. A szépen cizellált, kézi munkával díszített, zománcozott kompaktok mókás állatkákat, például szerencsét hozó, hétpettyes katicabogarat, bájos, összegömbölyödő cicát, elegáns zsebórát (működő óraszerkezettel!), valamint szívecskét formáznak. A tökéletes ajándék azonban a csillagokban rejlik: személyre szóló figyelmesség a csillagképekkel ékesített, zodiákus kompaktpúderek.






Illatok varázsa


Kezdő ajándékozók is biztosra mehetnek az Estée Lauder parfümjeinek álomszép, karácsonyi díszdobozaival, amelyek a legnépszerűbb illatokat testápolóval kiegészítve tartalmazzák. Aki a megérzéseire hagyatkozik, az a légies, orientális illatot, az Intuitiont válassza. Az örök romantikusoknak az ezer világ illatát, a Beautifult ajánlják, míg a nőiességük teljes tudatában élő nőknek a White Linent, az extravaganciával megáldottaknak a Knowingot, a frissességre




vágyakozóknak pedig az elragadó Pleasurest. Az Estée Lauder mellett a Donna Karan – (Cashmere Mist és DKNY), valamint a Tommy Hilfiger (Tommy, Tommy Girl, Tommy T) illatai is ünnepi csomagolásban kaphatók.
A férfiak is imádják az elegáns díszdobozokat, legkeresettebb illatukat, a fás, légies Pleasures for Ment testápolócsalád egészíti ki, melyet minden korosztálynak javasolnak.






A bőr kényeztetői


Igazi különlegesség az arcápoló díszdoboz, amelyben a fiatalság megőrzésének titkai rejtőznek. A szérumok, a szemránckrémek, a nappali ápolók egymás tökéletes kiegészítői, és hatásuk erősítői.
Aki mégis egyetlen bőrápoló mellett dönt, annak ajánlják a violaszínű tégelyben megbúvó, diszkréten illatozó éjszakai regenerálót, a Resilience Lift OverNight SPF 15 készítményt.
Aki egyedi bőrápolóra vágyik, az ne hagyja ki a LightSource technológiát tartalmazó arckrémet és szemránckrémet! A kozmetikumok mikronizált pigmentjei a bőrre vitel után elterelik a fényt a ráncokról, az arc üdébbé és ragyogóbbá válik.


A luxus érintése






A bőrápolás piacán különlegességnek számít, és a bőr luxusának fémjelzője az Estée Lauder Re-Nutriv Intensive Lifting termékcsaládjának legújabb két, specifikus bőrproblémát orvosló készítménye:
Re-Nutriv Intensive Age Spot Corrector egy zselés állagú szérum, mely regenerálja a bőrt. A bőrelszíneződések mélyére hatol, így szabad szemmel láthatatlanná teszi a legerősebb foltokat is, közben pedig megakadályozza az újabbak kialakulását.
Re-Nutriv Intensive Lifting Creme for Throat and Décolletage-t kimondottan a nyak és a dekoltázs kényes, gyorsan megereszkedő, ráncosodó bőrére fejlesztették ki. Az érzékeny terület újra feszessé, életerőssé, jobb tónusúvá válik.

Estée Lauder üzletlista: Budapest V., Váci u. 12., Skála áruházak, Duna Plaza, West End City Center, Mamut II., Díva Centerek, Exkluzív parfümériák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top