Aktuális

A siker illata

Kérdés, milyen sikerre gondolunk, mit szeretnénk elérni? Mert egészen más a helyzet, ha a munkahelyi megfelelésünket kívánjuk alátámasztani; ha egy csinos férfi fejének elcsavarására készülünk; netán ha egy fontos üzletet szeretnénk megkötni.

Esetleg csupán annyit, hogy legyen kedvünk kibújni az ágyból. Vagy pont fordítva… Éppen ezért nem mindegy, mit permetezünk magunkra. Aki gondosan választja ki reggel a parfümöt, amely egész nap körüllengi, nemcsak a hangulatán javíthat, hanem sikeressé is válhat. Ezért öreg hiba a reggeli szürkeségben az első kezünk ügyébe eső üvegcséből valamit magunkra fújni!


A legősibb ösztön
 






Sisley Eau de Soir

Az illatok lélekre gyakorolt hatását vizsgáló pszichológusok azt mondják, az aromák közvetlenül befolyásolják a kedélyünket, bátortalanságot, de elégedettséget is közvetítenek. Például, ha velünk szemben egy kellemesen vonzó illatú személy ül, akkor hamarabb közelednek egymáshoz álláspontjaink. Ez nemcsak az üzlet világára, hanem a magánszférára is igaz. A szaglás ugyanis a legősibb és legerősebb összekötőnk a környezetünkkel. Azokon a napokon például, amikor mindent nehezen viselünk el, és ráadásul még olyan illatot is fújunk magunkra, amely zavar, különösen pechesnek érezhetjük magunkat.








Carolina Herrera CHIC
A frissesség atmoszférája


A fáradtság, levertség ellen ajánljuk azokat az illatokat, amelyekben citrusfélék és fehér, vagy rózsaszín virágszirmok aromája keveredik. Fontos, hogy ezeket ne a nyakra, hanem a csuklóra, a könyök és térdhajlatba, valamint a boka belső felére fújjuk. Ezzel beindíthatjuk a vérkeringésünket, gondolkodásunk pozitív irányban változik, miközben a biztonság auráját érezhetjük magunk körül.
Illatajánlat: Carolina Herrera Chic – az üdeség és az érzékiség közötti finom egyensúly esszenciája. A fás-virágos-érzéki illatok családjába tartozó kompozíció erővel tölti fel viselőjét. Paco Rabanne Ultraviolet – pezsdítő, spontán, impulzivitást sugároz. Lancôme Miracle – a fiatalos energia, a lüktetés illata.


Flörthöz egzotikus fűszer
 





Dior Addict

Aki hódítani, flörtölni szeretne, annak a gyengédség és a titokzatosság aurájába kell burkolódznia, mert az érzékiségnek ez a különleges keveréke minden férfira hatást gyakorol. Ilyenkor a virágok illatát, érett gyümölcsökkel kombinálják, melyeket egzotikus fűszerekkel tesznek még varázslatosabbá.
Illatajánlat: Clinique Aromatics Elixír – a suttogás, a felfokozott vágy illata. Az izgató rózsaesszenciába, és a nyugtató kamillába mesterien keveredik a meleg borostyán és a csábító vetiver. Christian Dior Addict – a Jamaikán termő Éjszaka Királynője virág és a Bourbon-vanília kompozíciója meghívó az élvezetek birodalmába. Avon Dreamlife – az álmodozás virágos, fás megteremtője. Christian Lacroix Bazar – a szenvedély sugárzó illata nőszirommal, guajak fával és sárgadinnyével.






Az öntudatosság aromája


Határozott fellépésre lenne szükségünk, amellyel az előttünk tornyosuló akadályokat könnyedén vehetjük, de közben megőrizhetjük nőiességünket is? Válasszunk olyan illatot, amelyekben az erdei zöld alkotóelemek édes mósusszal egyesülnek, mert ezek energizálnak, vitalitással ajándékoznak meg, és garanciát jelentenek a sikerre. Ezekben az illatokban megtalálhatók a fák tiszta aromái, amelyek növelik a koncentrációs készséget. A zöld tea kivonata sarkall az újrakezdésre, a gyömbér feldobottá tesz, és szinte már tudjuk is, mit, hogyan kell tennünk.






Carolina Herrera 212

Illatajánlat: Carolina Herrera 212 – az ünnepekre a tradicionális orosz babákra emlékeztető csomagolásba bújtatták az illatot, amely nem veszített virágos érzékiségéből. Elizabeth Arden Green Tea – az örömérzést ötvözi egyetlen friss mentalevélben. Oriflame Divine – hatszirmú orchidea, csipetnyi málna és szilva elegye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top