Aktuális

Észvesztő nyári kütyük

Mielőtt eszünket vesztjük a hirtelen ránk szakadt nyári kánikulában, figyelmetekbe ajánlunk néhány kütyüt, amelyet a csillapítani kívánt forróság ihletett.

Ez az USB-csatlakozóval ellátott minihűtő nemcsak azért jó, mert öt perc alatt hűti le 8 °C-ra az italodat, de mindezt karnyújtásnyira tőled, az íróasztalodon teszi. Így a leveleid olvasgatása közben frissítheted magad néhány üdítő korttyal.

USB Geek
USB Geek
USB Geek
USB Geek

A telefon, az MP3-lejátszó vagy más egyéb kütyük általában akkor merülnek le, amikor nincs konnektor a közelben. Ennek a strandtáskának az egyik oldala napelemként funkcionál, és körülbelül 7 watt áramot tud előállítani. Így erős napfény esetében 2–4 óra alatt feltöltheted a telefonodat.

Reware Store
Reware Store

 
Ha hétvégén is kénytelen vagy a számítógép előtt dolgozni, de legszívesebben kint lennél a napon, akkor jön a LapDome nevű szuper találmány a képbe. Ez a laptopsátor nemcsak megvédi a munkádat a kíváncsi tekintetek elől, és védelmet nyújt a gépednek a napsugárzással szemben, de ami a legfontosabb: látni fogod, mi van a képernyőn, anélkül, hogy kifolyna a szemed.

LapDome
LapDome

 
Ki mondta, hogy nyáron nem lehet szánkózni? A téli móka ezzel a speciális, télen-nyáron is bevethető szánkóval a legnagyobb melegben is élvezhető. Míg télen a havon csúszhatunk vele, addig nyáron a szánkó aljába fagyasztott jégen. A készítők csak abba nem gondoltak bele, mennyire macerás a dolog, ha több kilométert kell utazni egy kisebb lankáig.

Ice Sled
Ice Sled

Ice Sled
Ice Sled

Még egy USB-vel csatlakoztatható kütyü az irodai hőség ellen – ha spórolás miatt nem működtetik a légkondit. Ezek a számtalan vicces formában és vidám színben kapható ventilátorok nemcsak hasznosak, de majd kicsattannak a vidámságtól.

USB Geek
USB Geek
USB Geek
USB Geek

USB Geek
USB Geek

 
Ha olyan meleg van, hogy a miniventilátor sem használ semmit, íme egy mentő ötlet, természetesen Japánból. Vágott szemű, leleményes barátaink ez alkalommal ruhába szerelt légkondicionálóval álltak elő, hogy elviselhetővé tegyék a forró munkanapokat.

Japan Trend Shop
Japan Trend Shop

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top