Aktuális

A legvidámabb tavaszváró holmik

A téli szürkeség, a szottyos idő, a végtelennek tűnő cidrizés után testünk-lelkünk, de legfőképpen a szemünk van kiéhezve a vidámságokra. Jókedvű holmik közül válogattunk.

A tavaszi lakástuning nem azt jelenti, hogy kötelezően színes tárgyakkal kell teleömleszteni a helyiségeket a pincétől a padlásig, azonban egy-egy vicces holmi többnyire feldobja az embert. Kedvenceink a vigyorpirulára emlékeztető színes párnák és az egymásra építhető legóevőeszköz.

Smiley párna
Smiley párna

 

Lego evőeszköz
Legóevőeszköz

A téli fényhiány után nem bélyegezhet senki giccsesnek, csak mert vágyod a szivárványfényt. Színes nyalábokat többféleképpen varázsolhatunk a napfényes szobába. A színes napfogók és a szivárványszín szélcsengők a természetes eszközöket kedvelők tetszését nyerik el inkább.

Szélcsengő
Szélcsengő
Napraforgó
Napfogó

A mütyürmánok és technópártiak számára fogyaszthatóbb a szivárványkészítő gép, amelyben egy sor LED és egy speciális tükör segítségével ébreszthetjük fel a bennünk szunnyadó gyermeket. Aki pedig meg akar mártózni a fényben, annak is valóra válhat az álma. A különleges zuhanyfej hatféle színt sugároz annak függvényében, hogy épp milyen hőmérsékletű a víz. Ezeket aztán tényleg csak az elvetemült kütyürajongóknak ajánljuk.

Szivárványkészítő
Szivárványkészítő

 

Fénysugárzó zuhanyfej
Fénysugárzó zuhanyfej

A pöttyök és a vidámság kéz a kézben járnak. Badarság lenne azt hinni, hogy az első látásra színes mosolyvitaminnak tűnő bogyós pénztárca még a csekkbefizetés pillanatát is elviselhetővé teszi. Ahogy a tennivalók listáját sem rövidíti le, ha katica formájú rajzszöggel rögzítjük a faliújsághoz. De abban egyet kell értenünk, hogy két nagyon vidám apróságról van szó.

Pénztárca
Pénztárca

 

Rajzszeg
Rajzszög

Végezetül egy frivol tavaszi mondókára asszociáló apróság, mert ha itt a tavasz… akkor a hormonjaink is zizegnek. Komoly üzletembereknek és tárgyalásra igyekvő hölgyeknek nem ajánljuk ezeket a kacér kapcsokat.

Kufirc kapcsok
Kufirckapcsok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top