Aktuális

Szexbotrány: Meztelen fenékkel tüntetnek Berlusconi ellen

Ruhátlan fenekükkel tüntettek Silvio Berlusconi szexista megnyilvánulásai ellen az ukrán Femen nőmozgalom tagjai a kijevi olasz nagykövetség előtt – jelentette kedden az ukrán Cenzor.Net hírportál.
Szexbotrány: Meztelen fenékkel tüntetnek Berlusconi ellen Olvass tovább!
3 tüntető nő Egyiptomban

A rendőrök öt aktivistát vettek őrizetbe az őket bugyikkal megdobáló amazonok közül.
A nők jogaiért küzdő, extrém megnyilvánulásokra is hajlamos szervezet tagjai ezúttal meztelen keblük helyett részben vagy teljesen feneküket mutatták az olasz nagykövetség, illetve a be nem jelentett tüntetés feloszlatására kiérkező rendőrsorfal felé.

Az engedély nélkül tartott megmozdulás szervezői közül a kivonult rendőröknek öt – foggal-körömmel védekező – hölgy ellen garázdaság címén indítottak eljárást.

Bár Berlusconi tagadja az ellene felhozott vádakat, mostanra biztossá vált, hogy az olasz politikusnak április 6-án bíróság előtt kell tisztáznia magát, és felelnie kell azért, hogy – a vádak szerint – pénzért kiskorú szexuális szolgáltatásait vette igénybe, majd tettét megpróbálta eltussolni.
(Forrás: hír24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top