Aktuális

Börtönben marad a kisbabával kolduló nő

A bíróság három hónappal meghosszabbította az előzetes letartóztatását annak a román nőnek, aki másfél éves kislányával koldult Budapesten.
Börtönben marad a kisbabával kolduló nőEldobott gyerekek

Az ügyészség azért indítványozta a súlyos testi sértéssel és kiskorú veszélyeztetésével gyanúsított nő előzetes letartóztatásának meghosszabbítását, mert nincs magyarországi lakhelye, így alappal lehet tartani szökésétől, elrejtőzésétől, illetve attól, hogy élettársával összebeszél és megnehezíti az ügy felderítését. Az ügyészség álláspontját a Pesti Központi Kerületi Bíróság elfogadta.

A koldulásra „használt” kislány Magyarországon született, az egyik fővárosi kórházban, de születése után anyja elhagyta, tavaly októberben jelentkezett érte újra. Magyarországon a nő és a férfi koldulásból éltek, a gyerekekkel egy hajléktalanokkal foglalkozó intézménybe költöztek be.
Állítólag úgy gondolták, hogy a kisgyerekkel jobb üzlet koldulni, hiszen jobban megesik a picin az emberek szíve és több pénzt adnak… 
(Hír24.hu/NőkLapjaCafé)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top