Sztárok

Nemi erőszak és testi sértés a vád Damu Roland ellen. A TV2-től azonnal kirúgták!

Volt menyasszonya, Palácsik Tímea feljelentette a Jóban Rosszban sztárját, Damu Rolandot. A vád: nemi erőszak és testi sértés. A csatorna azonnal kirúgta a színészt.

Nemi erőszak és testi sértés a vád Damu Roland ellen. A TV2-től azonnal kirúgták!A Blikk információi szerint szerdán este Damu és barátnője együtt mentek fel a színész angyalföldi lakására, ahol a férfi többször is bántalmazta a nőt. Az eset után Tímea egy barátját hívta segítségül, végül mentővel szállították kórházba, ahonnan értesítette a rendőrséget. Úgy tudjuk, Damut jelenleg is kihallgatják a XIII. kerületi rendőrkapitányságon, testi sértéssel és nemi erőszakkal vádolják.
A TV2 azonnal kiadott egy közleményt, melyben elhatárolódott a színésztől és végleg kirúgták nemcsak a sorozatból, de a csatornától is. „Nagyon sok esélyt kapott már a csatornától, most azonban eljött a pillanat, hogy kimondjuk: nincs helye a TV2-nél” – írja közleményében Nagy Tamás, a sorozat producere.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top