Aktuális

8 éves lányát botoxoltatja az anya

Jókora botrányt robbantott ki egy brit anya, aki bevallotta: botoxoltatja a lányát. A történet hallatán jelentkezett egy magyar édesanya is, aki tizenkét éves lányát műtteti meg, hogy szebb legyen.
Kelly Campbell és lánya, Britney
Kelly Campbell és lánya, Britney
A teljes történetet elolvashatod a képre kattintva

A 34 éves anya sztárt szeretne faragni a lányából, azért botoxoltatja lányát. „Tudom, hogy a lányomból egy nap modell, színésznő vagy énekesnő lesz, és ezek a kezelések segítik, hogy sokáig fiatalabbnak nézzen ki” – mondta a gondos anya, aki egyáltalán nem tartja magát felelőtlennek, mert – mint elmondta – először mindig magán próbálja ki az interneten rendelt anyagokat.

A nő büszke arra, hogy az ő lánya az egyik legfiatalabb a világon, akit botoxinjekciókkal kezelnek, noha az orvosok és a plasztikai sebészek csak a felnőtteknek ajánlják. A botox ugyanis egy olyan idegméreg, amely gátolja az idegek és az izmok közti kapcsolatot, ezáltal az érintett területen kialakult ráncok ellazulnak, kisimulnak. A gyerekeknek pedig még nincsenek ráncaik, így eltüntetni sincs mit.

 8 éves lányát botoxoltatja az anyaPlasztikai világrekord

A hír jókora botrányt robbantott ki a Juventus rádióban, hiszen betelefonált egy édesanya, aki elmondta: ő egyetért a brit nővel, igenis korán kell elkezdni a gyerekek szépítését. A Juventus műsorvezetője teljesen kiakadt.

Pordán Petra, a Juventus rádió műsorvezetője
Pordán Petra
Fotó: juventus.hu

– Kiakasztott, mert azzal hívott: ő is megműtteti tizenkét éves lánya csúnyácska orrát – mondja a Borsnak Pordán Petra műsorvezető, akinek a szülő azt állította, csemetéje azért végez rendre csak alsóbb dobogós helyeken a szépségversenyeken, mert nem előnyös az orra.

– Felháborító, hogy egy anya ilyet tegyen, akár a gyerek beleegyezésével is. A plasztikai sebész szerint katasztrofális, ha ebben a korban nyúlnak a gyerek orrához.

– Az orr porcos és csontos része 17-18 éves korig változik – magyarázza dr. Urszán Albert. Ha mindkét szülő beleegyezik, gyereken is elvégezhető plasztikai műtét.
– Hat-hét éves korban is korrigáljuk az elálló fület, aminek fejlődését nem befolyásolja a gyerekkori műtét, de gúny és lelki támadás tárgya lehet – szögezi le az orvos. Mindezek ellenére a betelefonáló anya állította: itthon ugyan nem, de külföldön már talált orvost, aki elvégezné az operációt. A beavatkozás ára 280–550 ezer forint között van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top