Szépüljünk

Plasztikai világrekord

Cindy Jackson egész életében úgy érezte, hogy valami nincsen rendben vele. Amint elég pénzt sikerült gyűjtenie, azonnal arra fordította, hogy átszabassa magát.
Plasztikai világrekord

 

 Forrás: www.cindyjackson.com

Mára már a különös hölgy lett a csúcstartó a plasztikai műtétekben: 52-szer feküdt kés alá. Cindynek 14 teljes operációja volt; emellett botoxoltatott, alsó- felsőszemhéj-korrekciója és zsírleszívása volt, valamint kollagéninjekciókat kapott a kezébe. Ezekre a szépítészeti beavatkozásokra mintegy százezer dollárt költött. Ami az egész históriában a legmeglepőbb, hogy ezek után valahogy mégis sikerült természetesnek maradnia…

A sikeren felbuzdulva Cindy mostantól anti-ageing expertnek (öregedés elleni tanácsadó?!) és plasztikai sebészeti szakértőnek kiáltotta ki magát, és azokat látja el tanácsokkal, akik szeretnének szépek és fiatalosak maradni. „A folyamat alatt felmérhetetlen mennyiségű tudást szereztem arról, hogy mi működik és mi nem, és hogy mi az oka annak, hogy néha mégis rosszul sikerülnek a műtétek.” Az újdonsült szakértő drága pénzért megosztja annak a titkát is, hogyan lehet a legjobb eredményeket elérni a legbiztonságosabban és nem utolsósorban a legolcsóbban.

Azt persze mondanunk sem kell, Cindy továbbra is folyamatosan javítgattat magán, új és újabb beavatkozásokat tervezgetve.

 Az Amerikai Plasztikai Sebészek Társasága 9%-os növekedést jelentett az elmúlt év során végrehajtott plasztikai műtétekben. Ez 1,6 millió műtétet jelent évente. 1997-hez képest 155%-os a növekedés, ami arra enged következtetni, hogy egyre szélesebb az a réteg, amelyik képes és hajlandó arra költeni, hogy szikével szépítkezzen.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top