Aktuális

Mégsem elég formás Pippa hátsója?

Szomorú hír Pippa rajongói számára: a királyi esküvőn világhíressé vált domborulatok mégsem elég népszerűek. Más lett ugyanis az idei fenékkirálynő.

Mégsem elég formás Pippa hátsója?A különleges díjat, amely Rear of the Year néven ismert, a britek minden évben átadják a legszebb hátsójú sztárnak. Annak ellenére, hogy a 27 éves Pippa Middleton sokak számára biztos befutónak számított, az idén egy leáldozóban lévő médiaszemélyiség, Carol Vorderman fenekére szavaztak a legtöbben. Vordermant meglepte az eredmény, hiszen ezzel sok csinos és fiatal celebet utasított maga mögé, de mindig is sejtette, hogy az emberek szívesen nézegetik formás popóját.

Nos, Pippa rajongói kivételével bizonyára sokan vannak azok, akik örülnek Vorderman győzelmének. Tony Edwards, az egyik szervező szerint rengeteg szavazat érekezett a cambridge-i hercegnő húgocskájára, különösen az esküvő óta, ahol az egész világ megcsodálhatta formás alakját. Az azóta eltelt hat hét viszont Edwards szerint nem volt elég ahhoz, hogy behozza azokat a sztárokat, akiknek sokkal több idejük volt a szavazatok gyűjtésére. Ha például rákeresünk Carol Vorderman fenekére az interneten, elég sok, a témával foglalkozó oldalt találunk.

A Rear of the Year idei férfi díjazottja Anton du Beke lett. A legszebb fenekű férfi kitüntetéssel egyébként korábban többek között Gary Barlow és Robbie Williams is büszkélkedhetett.

Carol Vorderman
Carol Vorderman
Anton du Beke
Anton du Beke

Az első Rear of the Year díjat 1976-ban adták át. És Pippa még egyáltalán nincs elkésve, ha azt vesszük, hogy a legelső díjazott, egy brit színésznő, Barbara Windsor 39 éves korában kapta meg az elismerést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top