Aktuális

Megmentették egy kidobott újszülött életét

Alig adott életjeleket az a magára hagyott újszülött, akit egy pátrohai ház udvarán találtak. Az orvos és a mentősök megfeszített munkájával mégis sikerült megmenteni az életét.

Megmentették a kidobott újszülött életét

Tejesdobozokon keresik az eltűnt gyermekeket – eddig nem sok sikerrel.

A rendőrségre telefonon jelentették, hogy magára hagyott újszülött fekszik egy ház udvarán. A kiérkező járőrök azonnal értesítették a helyi háziorvost és a mentőket – mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. A riadóztatott orvos és a mentők másfél órás megfeszített munkával annyira stabilizálni tudták az életjeleket alig mutató csecsemő állapotát, hogy mentővel szállítható legyen, majd a nyíregyházi kórházba vitték.

Az újszülöttet magára hagyó, feltételezett anyát, egy 20 éves lányt is a kórházba vitték szakorvosi ellátásra – közölte a szóvivő.

Az ügyben a szabolcsi rendőr-főkapitányság emberölés kísérletének megalapozott gyanújával rendelt el nyomozást és szakértő bevonásával vizsgálja a körülményeket.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top