Aktuális

Trendi lett a neten hasra esni – videó!

Eddig kínos volt, mostantól viszont kifejezetten trendi mások szeme láttára egy hatalmasat esni. Legalábbis a legújabb online őrület hívei szerint biztosan…

A deszkázás, a baglyozás, a leisure diving vagy épp a vécébe dugott fejjel fotózkodás már a múlté. Az aktuális divat a falling, vagyis az esés.

 

 

Az idióta trend követői nyilvános helyeken, leginkább szupermarketekben, vagy épp a nyílt utcán – a lényeg, hogy legyen közönség – direkt megbotlanak és egy hatalmasat esnek. A „mutatvány” még látványosabb, ha esés közben a kezükben feltornyozott tárgyakat szétszórják, netán magukkal rántanak egy fél polcnyi árut, de akadnak, akik úgy cifrázzák, hogy kapásból egy bevásárlókocsira vagy árupiramisra vetik rá magukat. Az akcióról készült videót aztán annak rendje és módja szerint feltöltik a videomegosztókra, hogy mások is gyönyörködhessenek benne.

Nagy az isten állatkertje! És úgy tűnik, vannak, akik egész egyszerűen átvetették magukat az amúgy is alacsony kerítésen…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top