Aktuális

“Karácsonykor mindig fotózkodunk!”

Karácsonykor mindig műteremben fotózkodik a dunaharaszti Farkas család. TOP 100 Mosoly szavazásunkon a harmadik legtöbb szavazatot kapták erre a családi képre!
A mosolygós család
A mosolygós család

A Dunaharasztiban élő Farkas család 148 szavazattal a harmadik lett a legszélesebb mosolyt kereső szavazásunkon. Amikor felhívtuk telefonon Farkasné Kovács Ágnest, hogy gratuláljunk, a háttérből óriási gyerekzsivajt hallottunk. Persze nincs ebben semmi meglepő, aki látta a TOP 100 Mosoly szavazásra benevezett családi fotót, az tudja, hogy három kisgyerek is van a családban.

„A legnagyobb, Zoli, nyolcéves, Katalin négy-, és a legkisebb, Robika egyéves – mutatja be mosolygó gyerekeit Ágnes. – Nálunk családi hagyomány, hogy minden évben többször elmegyünk hivatásos fotóshoz. Ez a kép éppen karácsony előtt készült” – avat be minket a kulisszatitokba az édesanya. Ezt azért teszik, hogy legyen emlékük a gyerekeknek, másrészt: „ha mondjuk egy nyaraláson készül fotó, úgysincs rajta mindenki” – teszi hozzá nevetve az anyuka.

Ágnes nagy internetező, sok Facebook-csoportban benne van és szeret csetelni. Szereti a Nők Lapja Cafét, és nem is volt kérdés a számára, hogy benevezze a mosolygós családi képet a versenyünkre. „Eddig még soha semmilyen szavazásosdin nem indultam, de gondoltam, megpróbálom” – magyarázza Ágnes, miért töltötte fel a családi képet a honlapunkra.

„A férjem nem konyít a számítógéphez, nem is kérdeztem, mielőtt beneveztem magunkat a TOP 100-ba” – meséli Ágnes. Persze aztán amikor az apuka megtudta, hogy bejutottak az első háromba, büszke volt a családjára. „Egy nagy családban semmihez sem fogható boldogság, öröm és biztonság lakozik” – ezt írta a kép mellé a dunaharaszti édesanya. Azt mondja, azért érhettek el helyezést, mert ők tényleg olyan boldogok, ahogyan a képen látszik.

Nézd meg, kiknek a mosolya olvasztotta még meg az olvasóink szívét a TOP 100 szavazásunkon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top