Aktuális

Az internet legcukibb cicái és kutyái

Itt van mindenki a foltos bárányt nevelő dalmatától a kisbabát altató macskáig. Összegyűjtöttük a legkedvesebb állatos videóinkat és kishíreinket az elmúlt évekből.

Fontos közszolgálati tevékenységeink egyike, hogy cuki állatos történetekkel és videókkal látjuk el a Nők Lapja Café olvasóit. Szerencsére nemrég a tudomány is igazolta, hogy ez nem mihaszna időtöltés, mivel a kedves állatos képek nézegetése után jobban tudunk koncentrálni.

Most az állatok védelmének világnapja alkalmából gyűjtöttük össze a legédesebb állatos videóinkat és kishíreinket, hogy mindenkit emlékeztessünk rá, mennyi örömöt és törődést kapunk a házi kedvenceinktől.

Kutyák

A legcukibb biciklizár

A kutyák között abszolút listavezető az a golden retriever, aki élő bicikliláncként őrzi gazdája kétkerekűjét, és rutinosan utazik a hátsó csomagtartón. A róla szóló cikkünk kettő híján kilencszáz lájkot kapott. Mivel a labradorok híresen rossz házőrzők, ez a kutya valószínűleg a cukiságával fegyverzi le a tolvajokat.

 
Dalmata neveli a foltos kisbárányt

 
Miután a  szegény fekete-fehér foltos kisbárányt magára hagyta az anyja egy ausztrál farmon, a család dalmatája vette gondjaiba az elárvult jószágot. A nőstény kutyának nincsenek saját kölykei, az anyai ösztöne viszont felébredt: nyalogatja, szeretgeti, és szinte egy percre sem mozdul el a bárány mellől, aki küllemét tekintve elmehetne akár dalmatának is.

Beni kutya öngyilkosokat ment 

Az internet legcukibb cicái és kutyái

 

Egy magyar kutyamenhelyről került gazdájához Beni, aki hamar hasznossá tette magát: szórólapokat kezdett osztogatni gazdája mellett egy kecskeméti bevásárlóközpontban, amivel havi 150 ezer forintot szedett össze. Egyszer a gazdájával sétált, amikor váratlanul elkezdett felugrálni egy idegen fiúra, mire lassan kiderült, hogy a srác éppen egy toronyház felé tartott, ahonnan le akarta vetni magát, de Beni szemeibe nézve lemondott az öngyilkosságról. Azóta a fizetése teljes egészében a Mentsvár Alapítványhoz kerül, ahol öngyilkosoknak segítenek.

Hat éve őrzi gazdája sírját

Az internet legcukibb cicái és kutyái

 

Gazdája halálának másnapján elszökött otthonról Kapitány, a hűséges német juhász, és csak akkor találták meg a családtagok, amikor következő vasárnap kimentek a temetőbe: a sír mellett vonyított keservesen. A kutya azóta sem tágít a temetőből, a család már többször hazavitte, de Kapitány mindig visszatért. A temető igazgatója és gondnokai nem bánják jelenlétét, sőt: ők etetik, itatják.

Oscar, a világjáró kutya

Kattints, és nézd meg, merre járt Oscar!
Kattints, és nézd meg, merre járt Oscar!


Gazdija, Joanne minden világhírű turistalátványossághoz elviszi ebét, és hogy mások is jól szórakozhassanak, fotókon örökíti meg Oscar kalandjait. A világutazó kutya több mint harminc országot járt be.

Cicák

 

Babát altat a cica

Amióta egy évvel ezelőtt bemutattuk ezeket a különleges pillanatokat, már több mint nyolcmilliószor nézték meg a videót, amint egy nagy, fekete macska kézrátétellel altatja el a nyűgös kisbabát. Bár akadnak hozzászólók, akik szerint az állatot még csak nem is szabadott volna a kisbaba közelébe engedni, az biztos, hogy ez most kivételesen jól sült el.

Maru, a dobozimádó

 

Maru az internet legnagyobb cicasztárja, akik látták, már tudják, hogy ő egy élő mesefigura. A golyófejű, tömzsi farkú mókamester rajong a dobozokért, minden videójából árad a szeretet és a kedvesség, és olyan kalandokba keveredik, amelyeket nem lehet nevetés nélkül kibírni. Itt egy nagy doboznak nem tud ellenállni.

Macska a zongoránál

 

 

Aki azt gondolná, hogy a macskák az összes zenei tehetségüket a nyervákolásban élik ki, súlyosan téved. Nora a tanúbizonyság rá, hogy a cicák a zongorával is elboldogulnak, ha muzikális családhoz kerülnek. 

Cicacsiki

 

A legegyszerűbb játékok a legjobbak, nemcsak egy kisgyerek, de még egy kiscica számára is. Kétkezes csikizésre négymancsos válasz, tíz apró karommal.

Malacot szoptat a macskamama

Katt a képre a többi fotóért!
Katt a képre a többi fotóért!

Nemcsak a kutyáknál lép életbe az anyai ösztön, ha elárvult állatot látnak. Ez a macskamama egy csüngőhasú malacot fogadott be a saját cicái mellé, miután a kisállatot az alom egyetlen túlélőjeként elhagyta az anyukája. Így a kismalac együtt szophat és aludhat szőrös mostohatesvéreivel.
 

+1 Kutya hátán cica

 

 

Egy aranyos kutyánál vagy cicánál csak az a jobb, ha a kettő együtt szerepel egy tündéri videóban. Ebben a kategóriában a mi kedvencünk az az aprócska kutyus, aki orosz gazdája utasítására hazafuvarozza a nála nagyobb macskát. Mivel máshogy nem megy, a hátán cipeli el az ajtóig, majd betessékeli a házba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top