Aktuális

Hajléktalanoknak segít szülinapján a kisfiú

Az ajándékára szánt pénzt is a rászorulóknak ajánlja fel a jószívű gyerek.

Blaze a kabátosztáson

Blaze a kabátosztáson

Forrás: Las Vegas Sun

A 11 éves Blaze Trumble először 6 éves korában kérte a szüleitől, hogy a születésnapja alkalmából hajléktalan embereknek segíthessen. A szülei először nem vették komolyan, de miután a kisfiú kitartott az elképzelése mellett, végül beleegyeztek, és takarókat, kabátokat gyűjtöttek a rászorulóknak, majd szét is osztották azokat az utcán.

Azóta a család egy hajléktalanokat segítő szervezettel együttműködésben minden évben megismétli a jótékonysági akciót, melynek keretében idén már több száz takarót és kabátot gyűjtöttek és osztottak szét. Blaze idén is azt kérte a rokonoktól és a barátoktól, hogy a születésnapi ajándékára szánt összegből is inkább az utcán élőknek adakozzanak.   

„Felnyitotta a szemünket. Mindannyian kivesszük a részünket az adományozásból, és az, hogy ez évről évre újra megtörténik, csodálatos” – nyilatkozta a fiú édesanyja egy amerikai lapnak. „Azért csinálom ezt, mert vannak emberek, akiknek nem adatott meg az, ami nekem igen” – fogalmazott Blaze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top