Aktuális

A mobiljuk tanítja a pasikat lánykérésre

Honnan tudjam, mekkora az ujja? Hova vigyem, ha meg akarom kérni a kezét, és mit mondjak? Egy okostelefon-alkalmazás segít a tanácstalan vőlegényjelölteknek.

Az egyik barátnőnk már régóta várta, hogy a pasija megkérje a kezét, arra számított, hogy a férjnek szánt kedvese majd nagyon kreatív ötlettel rukkol elő. Ám sajnos csalódnia kellett: a pasi egy szemránckrémes dobozba rejtette a gyűrűt. Nem is értjük, hogyan jutott eszébe ez a remek ötlet?!

Hasonló lánykérési ötletek elkerülésére tanácstalan pasiknak ajánlják a legújabb mobiltelefon-alkalmazást, a Proposal Prót, ami segíthet a férfiaknak abban, hogyan, és hol is ereszkedjenek térdre a nagy napon.

A mobiljuk tanítja a pasikat lánykérésre

Az alkalmazás tippeket ad, hogyan válasszák ki a gyűrűt, és hogyan győződjenek meg róla, hogy valóban a helyes méretet kapták. De segít abban is, hogyan írjanak szívhez szóló szöveget, hogy a leendő ara ne tudjon ellenállni, illetve abban, hogyan mondjuk el a rokonoknak, barátoknak, hogy mostantól jegyesek vagyunk. Nagyon várjuk az alkalmazást, ami a nászéjszakán is segít!

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

Mit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!
– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

– Itt pedig Windows Phone-ra!

További részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top