Aktuális

Akár 26 fokot is mérhetünk

Nemzeti ünnepünkön az ország nagy részén ragyogó időre számíthatunk.

Szerdán hajnalban helyenként pára, köd képződhet, a nap folyamán azonban szinte mindenhol a napsütésé lesz a főszerep. A Dunántúlon többfelé erős, viharos lehet a déli-délnyugati szél. Reggel 10-16, délután 19-26 fok várható – írja az Időkép. Ha kimozdulnátok, előtte mindenképpen olvassátok el az október 23-ai programajánlónkat!

Csütörtökön reggelre helyenként még pára- és ködfoltok kialakulhatnak. Nyugat felől megnövekszik a felhőzet, elsősorban nyugaton és északon kisebb eső, zápor is előfordulhat. Egy-két fokkal visszaesik a hőmérséklet: a csúcshőmérséklet 20 fok körül alakul.

Pénteken hajnalban párássá válhat a levegő, a nap folyamán eső sehol sem várható. A délutáni órák hőmérséklete 20 fok körül alakul.

Hétvégén marad az átlagosnál enyhébb, kellemes hőmérsékletű őszi idő. A hajnali pára- és ködfoltok megszűnését követően a legtöbb helyen napos időre számíthatunk. Lélekben pedig már most készüljetek fel a vasárnap hajnali óraátállításra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top