Aktuális

Magyar nőket dolgoztattak ausztriai bordélyházakban

Üzletszerűen elkövetett kerítés, kitartottság és gyermekprostitúció kihasználása miatt indult nyomozás egy 40 éves debreceni és egy 39 éves püspökladányi férfi ellen. A gyanúsítottak ausztriai bordélyházakban dolgoztattak magyar nőket.

A rendőrség közleménye szerint a két férfi érzelmileg magához kötötte a nőket, majd prostitúcióval megkeresett pénzüket mind elvették. Az áldozatok között volt egy 18 év alatti lány is.

A két férfit még hétfőn fogták el és őrizetbe vételüket követően kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, amit a Debreceni Járásbíróság el is rendelt. A gyanúsítottaknál tartott házkutatások során előkerültek a prostitúciós bevételekből származó vagyontárgyak. A nyomozók többek között négy nagy értékű – egyenként 15-20 millió forintot érő – gépjárművet, több tízmillió forint értékben órákat és arany ékszereket, valamint 7 millió forint készpénzt foglaltak le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top