Aktuális

Baltimore-i lázadás: felpofozta a fiát, mert részt vett a balhéban

Baltimore-ban egy anya felpofozta a fiát, mert az kövekkel dobálta a rendőröket a néhány napja kitört lázadás során.

Baltimore-ban egy nő felpofozta a fiát, amikor meglátta, hogy az erőszakos demonstrálókkal lóg együtt iskola helyett. Az édesanya épp a tévét nézte, amikor egy bejátszásban a fia köveket dobált a rendőrökre. Elment megkeresni a fiút a kiabáló tömegben, majd nyilvánosan felpofozta a gyereket.

Az anya felpofozta a fiát, mert részt vett a lázadásban

“Egy személyes anya-fiú összetűzés a legjobb lehetőség ahhoz, hogy meghallgassuk ezeket az erőszakos csoportokat, hiszen a családtagok gyakorolhatják rájuk a legnagyobb nyomást” – mondta Steve Gomez, FBI-ügynök. A helyi rendőrfőnök szerint pedig még több hasonlóan viselkedő anyára lenne szükség.

Április 27-én 15 rendőr sérült meg, amikor kövekkel, téglákkal dobálták őket erőszakos csoportok. Nagyjából 75-100 iskoláskorú gyerek keveredett a zavargásba, a rendőrség a közösségi médiában kérte a szülőket, hogy mielőbb vigyék haza a gyerekeket.

Baltimore-ban az állami iskolát bezárták, este 9 óra után pedig kijárási tilalmat rendeltek el a 14 évnél fiatalabbak számára.

További cikkek lázadás témában az NLC-n:

Forrás: ABC News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top