Aktuális

Élő adásban gyilkoltak meg két tévést – folyamatosan frissül!

Élő adás közben gyilkoltak meg ma reggel két tévést az Egyesült Államokban. A gyilkos elmenekült, végül öngyilkos lett.

Éppen a Virginia állam Bedford megyéjében lévő Moneta város bevásárlóközpontjában készített élő adást a 24 éves riporter, Alison Parker, és 27 éves operatőre, Adam Ward, amikor helyi idő szerint reggel 6.45-kor egy egyelőre ismeretlen fegyveres tüzet nyitott rájuk, és mindkettőjüket megölte.

Gyilkosság élő adásban

Ok nélkül ölték meg őket 

A helyi rendőrség egyelőre értetlenül áll a gyilkosság előtt. Azonnal megkezdték a nyomozást, de gyanúsítottjuk még nincsen.

Frissítés: A rendőrök tudják, milyen rendszámú autóval menekült el a támadó, és egy személyre körözést is kiadtak. Virginia állam kormányzója szerint egy, a tévécsatornától kirúgott korábbi munkatárs lehetett a gyilkos. 

Frissítés 2.: Virginia állam rendőrsége közölte, hogy a kettős gyilkossággal gyanúsított Vester Lee Flanagan autójában meglőtte magát az I-66-os autópályán, állapota kritikus. A médiában Bryce Williams néven dolgozó férfi halála előtt huszonhárom oldalas faxüzenetet küldött az ABC tévécsatornának. Eszerint az agyonlőtt riporternő rasszista megjegyzése, illetve az operatőr által ellene benyújtott panasz miatt érezte úgy, hogy ölnie kell. 

További anyagaink hasonló témákról:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top