Aktuális

10 fotó a női röplabda-válogatott fantasztikus győzelméről

Ki-ki meccsen szerezte meg fantasztikus győzelmét hétfőn a magyar női röplabda-válogatott a belga-holland közös rendezésű Európa-bajnokságon, és ezzel továbbjutott a legjobb 12 közé. Nézd meg a csoportmérkőzések legszebb pillanatait.

Történelmi tettet hajtott végre női röplabda-válogatottunk a belga-holland közös rendezésű Európa-bajnokságon azzal, hogy bejutott a legjobb 12 csapat közé. A lányok ki-ki meccsen az azerieket győzték le 3-1-re.

A csapat önmagában azzal is óriási sikert aratott, hogy kijutott a kontinensviadalra, hiszen erre utoljára 28 évvel ezelőtt volt példa. Az Antwerpenben megrendezett utolsó csoportmérkőzés első szettjét a magyar röplabdás lányok simán nyerték. A folytatásban azonban feljavult az azeriek játéka, így a második játszmában szoros csatában kiegyenlítettek. A harmadikban a magyaroknak sikerült jobban a végjáték, míg a negyediket már végig vezetve nyerték.

A női röplabda-válogatott a következő összeállításban érte el sikerét

  • Vacsi Evelin, Sándor Renáta, Tálas Zsuzsanna, Dobi Edina, Pallag Ágnes, Horváth Dóra
  • cserék: Kötél Dóra, Széles Petra, Liliom Rita, Szakmáry Gréta, Lévai Vivien

A röplabdás lányokért az Európa-bajnokságon szerdán szurkolhatunk ismét, amikor a német csapattal találkoznak a negyeddöntőbe jutásért. Addig is nézd meg a csoportmeccsek legmeghatóbb pillanatait.

Megnézem
Összes kép (1)

Nézd meg videón is a röplabdás lányok legizgalmasabb pillanatait:

További női sportsikerek az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top