Aktuális

16 éves tinilányt keres a rendőrség

November 6. óta nem találják a várpalotai Miklós Boglárka Orsolyát.

A Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 16 éves Miklós Boglárka Orsolya megtalálásához. A tinilány édesanyja 2015. november 9-én tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy gyermeke 2015. november 6-án várpalotai lakásukról azzal távozott, hogy iskolába megy, ám ismeretlen helyre távozott, és azóta hollétéről nincsen tudomásuk – írja a police.hu.

A lány felkutatására eddig tett intézkedések nem vezettek eredményre. Az eltűnt 160 centiméter magas, vékony testalkatú, rövidre vágott, szőke haja van, alsó ajkában szájpiercing, jobb fülében fültágító van. Eltűnéskor viselt ruházata: sötét farmer, szürke kapucnis pulóver, fekete bakancs – de vitt magával váltóruhát is. Angol zászló mintájú válltáskát viselt.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A Várpalotai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Miklós Boglárka Orsolya tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 88/371-511 telefonszámon, a 112 központi segélyhívó számon vagy – névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” számán (h-cs: 8-16, p: 8-13). A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top