Aktuális

Elkészül a Széll Kálmán tér május 10-re

Három hónapot már így is csúszik a Széll Kálmán tér felújítása az eredetileg tervezetthez képest. További csúszásra azonban a főpolgármester ígérete szerint nem kell számítani.

“A Széll Kálmán tér komplett felújítása el fog készülni 2016. május 10-ig. A budai fonódó villamos elkészül ez év december 23-ára. Egy kis ideig kérem a budapestiek türelmét. Bizonyos vagyok benne, hogy ha a budai fonódó villamos elindul, és a Széll Kálmán tér átépítése befejeződik, akkor közmegelégedésükre fog szolgálni” – mondta Tarlós István főpolgármester az Inforádióban.

Elkészül a Széll Kálmán tér május 10-re

A Széll Kálmán téren kihelyezett tábla eredetileg 2016. február 9-re ígérte a felújítás tervezett befejezését, ám az már nyár végére kiderült, hogy az építkezések több hónapos csúszásban vannak.

Elkészül a Széll Kálmán tér május 10-re
Kép: BKK

Már most is elviselhetőbb

A közlekedés egyébként már most is sokkal elviselhetőbb a Széll Kálmán téren és környékén, ahhoz képest legalábbis mindenképp, mint amilyen az elmúlt hónapokban volt. December 13. óta a 61-es villamos újra a teljes hosszán, a Móricz Zsigmond körtér és Hűvösvölgy között jár, az utasoknak nem kell a Széll Kálmán téren átszállniuk. Az 59-es villamos is újra a Szent János kórház és a Márton Áron tér között viszi az utasokat. Ezzel párhuzamosan újra eredeti, a tér felújítása előtti forgalmi rendje szerint közlekedik a 91-es, a 102-es és a 291-es busz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top