Aktuális

Ebben a buszmegállóban rabolták ki a kamaszt

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a megalapozott gyanú szerint társával rabolt ki egy fiatalt Debrecenben.

2016. március 20-án 11 óra körüli időben személyesen tett feljelentést egy fiatalember a Debreceni Rendőrkapitányságon arról, hogy 1 óra körül egy Csapó utcai buszmegállóban ismeretlenek elvették értékeit, kirabolták.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Ugyanezen a napon a rendőrök a belvárosban járőröztek, amikor 2 óra körüli időben igazoltattak egy gyanúsan viselkedő férfit, akinél találtak egy mobiltelefont, melynek eredetéről nem tudott elszámolni. A járőrök L. B. Krisztiánt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságon.

A feljelentést követően a nyomozók megállapították, hogy a 21 éves férfi hajnalban, eddig ismeretlen társával a debreceni Csapó utcán megragadták a sértett kabátját és megfenyegették, hogy adja át értékeit. A sértett átadta támadóinak a mobiltelefonját és a pénztárcáját. A rendőrök L. B. Krisztián ruházatának átvizsgálásakor megtalálták a telefont, amelyet lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak. A hajdúhadházi lakost gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelt és eddig ismeretlen társa ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Egy tegnapi közlemény szerint Tatán egy 90 éves nénit raboltak ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top