Aktuális

Lánya betegsége miatt árverezi el Han Solo kabátját Harrison Ford

Online kalapács alá került az a bőrkabát, melyet Harrison Ford Han Solóként viselt a Star Wars – Ébredő Erő című filmben. Most éppen 33 ezer dollárnál jár a vételár.

Tavaly decemberben került mozikba a Star Wars hetedik epizódja, az Ébredő erő, mely Magyarországon is kasszasiker volt. A filmben Han Solo is visszatér, ráadásul egy embertelenül menő bőrkabátban, mely most kalapács alá kerül kerül. Az űrkalóz szerepét alakító Harrison Ford egy New York-i illetőségű, az epilepszia gyógymódjait kutató egészségügyi intézménynek ajánlja fel a befolyt összeget. A színész nemrégiben könnyek közt beszélt 26 éves lánya betegségéről, eddig sosem említette, hogy a gyereke epilepsziás.

Elárverezik Han Solo kabátját

A kabát kikiáltási ára 18 ezer dollár volt, jelenleg 33 ezer dollárnál jár a vételár, de nyilván megy még jóval feljebb, mivel az aukció április 11-ig tart. Licitálni ide kattintva lehet.

Ez a kabát az
Ez az a kabát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top