Aktuális

Újabb fejlemények a Máltán megerőszakolt magyar lány ügyében

Elképzelhető, hogy mentális zavarokkal küzdhet az a magyar lány, akit egy líbiai menekült erőszakolt meg Máltán a gyanú szerint. A bíróságon meghallgatott fiatal lány az mondta, bipoláris zavarban szenved – írja a Blikk.

A mentális rendellenességgel kapcsolatban nem tud nyilatkozni a nőt korábban megvizsgáló igazságügyi orvos szakértő, Mario Scerri, mert az említett betegség nem az ő szakterülete – mondta a doktor az egyik máltai portálnak. Így még az is lehetséges, hogy elmeorvosi szakértőt is bevonnak az ügybe – írja a Blikk.

Mint ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, az erőszakkal gyanúsított líbiai Essendin Salem Elaoud őrizetben van, de azt mondja, ártatlan, és az együttlétbe a lány is beleegyezett. Az eset után a nőt dr. Scerri vizsgálta, aki a bíróságon azt mondta, nem talált sérüléseket az intim testrészeken – de ez nem zárja ki a nemi erőszakot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top