Aktuális

Vécépucolásra köteleztek harmadikosokat egy dunaújvárosi iskolában – tombolnak a szülők

A dunaújvárosi Petőfi iskolában csütörtökön egy osztályfőnök és több tanár a harmadikos fiúkkal takaríttatta ki az összerondított mellékhelyiséget az első szünetben. Az eset miatt óriási a felháborodás a szülők körében, vizsgálatot követelnek.

Az egyik osztályból tíz, egy másik harmadikos csoportból két fiút köteleztek arra, hogy egy ismeretlen diákok által összerondított mellékhelyiséget kitakarítsanak a szünetben – írja a Castellum.do dunaújvárosi honlap.

A takarítást elrendelő tanárnő a szülőknek írt levelében azzal indokolta döntését, hogy előző nap, vagyis szerdán délután valaki összerondította a fiúmosdót. Miután az nem derült ki, ki volt a “tettes”, megkérték a fiúkat, tegyék rendbe a mellékhelyiséget. Azt a tanárnő elismerte levelében, hogy a későbbi “nyomozás” során megállapították, hogy nem a mellékhelyiség kitakarítására ítélt fiúcsapat tagjai rondították össze a vécét.

Mint azt az egyik szülő, Molnár Gábor elmondta a dunaújvárosi honlapnak, mindenképpen alapos vizsgálatot kezdeményeznek a gyerekek megszégyenítése miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top