Aktuális

Rengeteg felajánlás érkezik Illés bácsi cukrászdájának megmentésére, de csalók is gyűjtenek

Rengetegen összefogtak Barna Illés bácsi cukrászdájának megmentésért. Vannak, akik pénzt, mások a munkájukat ajánlották fel. De mindeközben a csalók is akcióba léptek...

 Illés bácsi sírva zárta be a legendás cukrászdáját, miután a Nébih egy ellenőrzés után közölte, hogy vagy fel kell újítani az épületet és lecserélni a gépeket, vagy be kell zárni. Azóta több Facebook-csoport és petíció is létrejött a cukrászda megmentéséért

Hajdú Péter is segíteni akar az idős cukrászon és a gödöllői vállalkozók is összefogtak a cukrászda megmentésért.. Többen a hírekből értesültek róla, hogy milyen munkálatokra lenne szükség, huzalcsere, csempézés, festés… Van, aki a munkáját, mások pénzt ajánlottak. Nemcsak a helyiek mozdultak meg, még Olaszországból is érkezett felajánlás – tudósít az RTL Híradó.

A csalók is akcióba léptek

Mindeközben sajnos a csalók is aktivizálták magukat. Illés bácsi cukrászdájának megmentéséért közösség és zárt csoport is létrejött a Facebookon. Mindkettőn arra figyelmeztetnek az adminok, hogy még nem hoztak létre bankszámlaszámot, de tudomásukra jutott, hogy csalók már gyűjtenek a nevükben. Arra kérik a segíteni vágyókat, hogy még senki ne utaljanak sehova.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top