Aktuális

Pizzát loptak a feltört autóból

Az elkövetők szinte egészen biztosan szeretik a pizzát és a lila színt is.

Négy fiatalkorú fiú ellen indított eljárást a dunaújvárosi rendőrség, lopás gyanúja miatt. Az ügy során lefoglaltak egy fekete-lila színű robogót, melyet ismeretlen helyről, valamint egy sötétlila biciklit, melyet a dunaújvárosi Balogh Ádám utcából loptak el. 

Felmerült továbbá annak gyanúja is, hogy az elkövetők idén januárban Dunaújváros, Római városrészben egy futárautóból elloptak két pizzát és egy mobiltelefont, a sértett azonban ebben az ügyben nem tett feljelentést.

Pizzát loptak a feltört autóból

A rendőrség azt kéri, hogy akiktől a képen látható biciklit, illetve robogót ellopták, vagy érdemleges információval rendelkeznek a felsorolt bűncselekményekkel kapcsolatban, jelentkezzenek személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívják a 06-25/510-510-es telefonszámot, de bejelentést tehetnek a 107-es vagy a 112-es központi telefonszámokon, vagy névtelenségük megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számán.

(Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top