Aktuális

Nem kicsiben gondolkoztak a makói hagymatolvajok

350 kiló fokhagymával már komoly dolgokat lehet kezdeni. A rendőrök azonban időben közbeléptek.

Alig egy nap kellett a makói rendőröknek, hogy elfogják azokat a dombegyházi férfiakat, akik fokhagymát loptak nagy tételben.

Még szerdán szólt egy földtulajdonos a hatóságoknak, hogy az éjszaka folyamán valaki felszedte a földből fokhagymájának egy részét, illetve az általa előző nap felszedett mennyiséget is elvitte. Ezzel több száz kilogramm hagyma tűnt el.

A makói rendőrök az adatgyűjtés során együttműködve a Mezőkovácsházi Rendőrkapitánysággal, eljutottak egy dombegyházi testvérpárhoz. A házkutatás során meg is találták náluk a fokhagymát. 

A férfiak gyanúsítotti kihallgatásukon elismerték tettüket, melyet anyagi okokkal magyaráztak. Elmondták, hogy előző este azzal a szándékkal indultak el, hogy az általuk már korábban megfigyelt földről elvigyék a hagymát. Mindenki a saját autójába pakolt és hazament. A rendőrök a két ingatlannál összesen csaknem 350 kilogramm hagymát foglaltak le. (via: police.hu)

Te is szereted a fokhagymát?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top